5 modele de dulapuri moderne care aduc atmosfera nordica la tine acasa

Dulapurile au un rol esențial în amenajarea fiecărei încăperi dintr-o casă. Fie că este vorba de cele pentru haine, de vitrinele unde îți poți expune lucrurile preferate sau de dulapurile bufet, atâta timp cât sunt în stil scandinav, cu siguranță vor face față tuturor cerințelor – atât celor de ordin estetic, cât și celor de ordin funcțional.

NoRDA pune la dispoziție o gamă variată de modele de dulapuri și vitrine moderne, realizate de mâini pricepute astfel încât să se potrivească perfect în orice decor.

Create la comandă, de către freelanceri din țări nordice precum Suedia și Danemarca, acestea contribuie la crearea unei atmosfere relaxante și calde cu ajutorul formelor simple și stilate, a materialelor de înaltă calitate și a culorilor luminoase.

NoRDA – cel mai mare magazin online de mobilă și accesorii în stil scandinav din nord-vestul României

Accesând nordashop.com deschizi poarta către lumea nordică, în care materialele naturale, culorile pastelate și liniile simple te ajută să construiești imaginea casei ideale.

Amenajările în stil scandinav au apărut mai mult din necesitate, casele din țările nordice având dimensiuni destul de mici și nevoie de lumină suficientă. Acest stil nu doar că lasă lumina să pătrundă din plin și să evidențieze formele frumoase ale mobilierului, ci contribuie la crearea unui tot perfect pentru familia modernă, care are nevoie de multe spații de depozitare și de relaxare.

NoRDA pune la dispoziție mobilier de calitate premium, corpuri de iluminat diverse, din materiale rezistente și elegante, textile și decorațiuni care să satisfacă total așteptările clienților.

Dintre produsele speciale, care pot fi găsite în magazinul online, se pot menționa: tacâmurile negre și ceramica neagră de la Bitz, corpurile de iluminat de la Aveva, vazele din sticlă cu capac metalic perforat de la A Simple Mess, covoare cu harta lumii sau cu animăluțe etc.

5 modele de dulapuri și vitrine moderne de la NoRDA

Designul scandinav este cunoscut pentru simplitatea și rafinamentul lui, precum și pentru utilizarea materialelor naturale într-un stil contemporan.

Iată 5 modele de dulapuri și vitrine moderne în stil scandinav, care sunt pe placul tuturor:

  1. Dulap alb din lemn FOX – dispune de uși și laterale din sticlă, fiind perfect pentru a ține la vedere o colecție impresionantă de suveniruri sau de cărți. De asemenea, poate fi amplasat cu succes și într-un dormitor, oferind acestei încăperi mai multă personalitate, iar proprietarului, un spațiu încăpător și elegant unde își poate depozita hainele.
  2. Dulap cu rafturi deschise din lemn – este ideal pentru camera de zi și dispune de suficient de multe rafturi și sertare unde pot fi puse lucrurile frumoase. Fiind fabricat din lemn de stejar masiv, va fi piesa de rezistență, lăsând în urmă celelalte vitrine din living. Un plus de originalitate este dat de picioarele ușor înclinate, forma atipică transformându-l un clasic exemplu al designului nordic.
  3. Dulap COSMO S – este ideal pentru depozitarea obiectelor ce necesită a fi ferite de praf, putând fi utilizat atât într-o bucătărie modernă, cât și într-un living cu aspect vintage. Este fabricat din lemn de ulm, cu detalii fine și moderne, susținerea fiind realizată de un cadru subțire și minimalist din metal vopsit în negru.
  4. Vitrină Gri de la Hubsch – este un dulap clasic și simplu, cu 4 rafturi, ce poate fi pus oriunde în casă. Contrastul inedit dintre rama vopsită într-un gri lucios și interiorul alb, oferă, alături de sticla rezistentă, eleganță și bun gust. Se deosebește cu mult de clasicele vitrine pentru living prin stilul delicat și modul în care reușește să scoată în evidență frumusețea obiectelor iubite, ce merită a fi arătate tuturor.
  5. Cabinet din metal negru – arată perfect într-un decor modern. Forma clasică, culoarea misterioasă și tabla perforată permit o expunere originală și contribuie la crearea atmosferei ideale.

Descoperă stilul scandinav cu produsele NoRDA!

Leave a Reply