Ai paria pe tenis? Afla mai multe despre acest sport si pariurile sportive

Pentru ca Simona Halep a devenit un brand solid si din perspectiva acestui aspect multi prefera sa parieze pe tenis desi nu prea cunosc acest sport, abordam aceasta tematica in randurile ce urmeaza.

Tenisul are o popularitate mare printre romani. Putini stiu insa cat de imprevizibil este tenisul. Nu putem insa spune ca nu exista si avantaje la astfel de pariuri. Spre exemplu, fiind un sport individual, este mai usor sa faci o analiza pentru a cunoaste in ce forma si stare este jucatorul vizat. In schimb la fotbal sunt 11 jucatori de care depinde partial reusita unui meci.

Ce trebuie sa mai stii despre tenis si pariurile pe care le plasezi:

  • In tenis exista mai multa comeback-urilor, iar acest lucru inseamna pentru jucatorii experimentati un avantaj. La situatii neprevazute sunt si cote mai mari, asadar poti intoarce totul in favoarea ta. Ai nevoie si de ceva intuitie si analiza in timpul unui meci tumultuos, dar si castigurile sunt mai mari.
  • La tenis sezonul nu se termina cu o pauza lunga, de cateva luni de zile. Sunt competitii tot timpul anului, deci si sanse sa pariezi oricand. Si desigur, la fel de multe sanse sa inveti prin repetarea experientei de pariere pe acest tip de sport.

Atentie insa, arta parierii este si de aceasta data de mare importanta. Poate ca te astepti ca un nume mare, un jucator bun din aceasta bransa sa fie si garantia reusitei astfel ca te lasi dusa de val sa pariezi. Totusi, nu poti sti niciodata cum se schimba situatia.

Am vazut de atat de multe ori rasturnari de situatie, iar romanca noastra favorita la tenis ne-a demonstrat de atat de multe ori ca desi era motivata, nu a reusit ce isi propusese la unele meciuri.

Din lista de dezavantaje la tenis putem aminti despre imprevizibil asadar. Aceasta imposibilitate de a actiona in dependenta de consecintele unui meci inseamna un dezavantaj clar.

De asemenea, este de mentionat si faptul ca nu stii niciodata in mod sigur cand incepe si se termina un meci. La turneele mari e altceva, acolo sunt toate meciurile programate, iar durata acestora se poate prelungi cu ore bune, in functie de seturi.

Pentru cei care pun pariuri live spre exemplu, trebuie sa fie pregatiti de actiune, pentru ca nu stiu sigur cand se vor deschide pariurile. Nu acelasi lucru se intampla in cazul fotbalului, cand ora de inceput este stabilita, iar cea de final este estimata, prelungirile fiind de ordinul minutelor.

Sfat!

Descopera comunitatea Piatadeponturi.ro. Aici poti conta pe informatii relevante in viata ta de jucator, astfel incat sa inveti mai multe si sa pariezi constiincios. Afla care sunt bonusurile la diverse case de pariuri, afla despre biletul zilei, ponturi si experimenteaza lumea jocurilor de acest gen.

Cand esti bine informat si tii pasul cu stirile din domeniul, sportul vizat, altfel pariezi, avand cel putin mai multe sanse ca biletul zilei sa fie unul castigator.

Leave a Reply