Alege periuța de dinți bebe pentru o îngrijire în siguranță, doar de la Little Prints

Obiceiurile celor mici se formează de la o vârstă fragedă. Cum aceștia tind să copieze aproape toate mișcările părinților, este bine să le insuflăm niște comportamente demne de urmat. Mâncatul cu gura închisă, salutarea și mulțumirea de fiecare dată când o persoană le oferă ceva, precum și spălatul pe dinți sunt câteva dintre acțiunile mici care fac diferența, fie că vorbim de copii sau adulți.

Dacă vrei să-i insufli celui mic să aibă o igienă orală corectă încă din fragedă pruncie, cu sortimentul divers de periuțe de dinți de la Little Prints vei reuși negreșit.

Periuțe compacte pentru etape diferite

Datorită design-ului multicolor îl vei face cu siguranță să-și formeze acest obicei fix de dimineață. Periuta de dinti bebe are la bază o utilizare în doi pași: un cap care este utilizat pentru perioada de 6-18 luni, având o dimensiune mai mică, potrivită pentru maxilarul celui mic, și un cap pentru perioada +18 cu o dimensiune mai mare, având niște perii fermi.

Fiecare cap asigură o curățare eficientă și sigură în zona cavității bucale precum și o curățare sigură și delicată a dinților și a gingiilor. Periuța are încorporată o parte pentru curățarea dințișorilor și una pentru limbă.

Culori calde sau pastel care fac diferența

Design-ul periuțelor a fost conceput în așa fel încât să-i atragă atenția celui mic și să-l stimuleze să le folosească. De ce să nu transforme spălatul pe dinți într-o joacă, într-o activitate care să-i aducă plăcere?

Periuțele de dinți pentru bebeluși au fost realizate special pentru ca acesta să nu se rănească în timpul utilizării. Prevăzută cu o floricică care servește drept scut, aceasta împiedică pătrunderea prea adâncă a periuței în guriță.

Little Prints a luat în considerare posibilele accidente care se pot petrece, de aceea unele produse au un un sistem de siguranță încorporat. Totodată dimensiunea redusă a periuței facilitează procesul de învățare în mod independent.

Aceasta poate fi prima lui periuță de dinți, de aceea este indicat să i-o alegi pe cea mai bună. Se va putea obișnui cu asta, ca pe viitor să apeleze la periuțele de dinți profesionale.

Material calitativ pentru o utilizare safe

Periuțele de dinți sunt realizate din 100% silicon alimentar de o bună calitate. Nu conțin urme de materiale nocive precum PVC sau latex, întocmai pentru o utilizare sigură.

Curățarea acesteia se face cu apă caldă, într-un mod simplu. Little Prints recomandă periodic sterilizarea acesteia pentru o îngrijire optimă. Periuța prezintă la bază o ventuză, pentru a fi așezată în mod vertical, pentru a se evita contactul cu diverse suprafețe, din motive de igienă.

Pe site-ul littleprints.ro sunt disponibile informații și poze cu scop prezentativ. Poți să plasezi comanda online, iar după să te bucuri de produse. Spălarea pe dinți e un proces important, dar cu periuțele Little Prints acesta se poate desfășura într-un mod plăcut.

Blogul Little Prints îți stă la dispoziție pentru a citi articole și sfaturi despre rutina, hrana și obiceiurile celui mic.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Leave a Reply