Avantaje de care poti beneficia daca schimbi furnizorul de energie electrica

Schimbarea furnizorului de energie electrica este posibila inca de la inceput de an, insa multi nu stiu de ce ar trebui sa faca acest lucru.

Nu se cunosc avantajele cu care vine la pachet aceasta modificare – probabil acesta este principalul motiv pentru care multi nu iau in calcul o astfel de optiune.

Pentru a lamuri cateva aspecte esentiale, va voi prezenta in randurile urmatoare ce implica schimbarea actualului furnizor energie electrica si care sunt avantajele aferente.

In primul rand, trebuie cunoscut faptul ca aceasta schimbare poate fi facuta gratuit, fara sa existe vreun cost implicat. Daca oferta furnizorului curent nu mai este agreata sau daca se doreste obtinerea uneia mai avantajoase, acest lucru poate fi realizat simplu, usor si mai ales gratuit.

Fiecare furnizor de energie electrica urmareste sa atraga cat mai multi clienti, astfel ofertele domina piata liberalizata in acest moment. Cateva aspecte interesante in acest sens am gasit la furnizorul Eva Energy, prezentate pe site-ul www.eva-energy.ro.

Oricine poate ajunge la un moment dat in dificultate din punct de vedere financiar. Platile trebuie totusi facute, iar rezolvarea la o astfel de situatie pare de negasit. Pentru a-si sprijini clientii in asemenea momente, la Eva Energy se ofera posibilitatea extinderii termenului de plata. Astfel, la termenul scadent prevazut in contract se pot adauga pana la 15 zile suplimentare in care clientul poate sa efectueze plata.

La acelasi furnizor exista si posibilitatea de esalonare a platilor pe o perioada de pana la 6 luni, tot pentru acei clienti aflati in dificultate din punct de vedere financiar.

Suportul oferit clientilor si modalitatile multiple de plata, printre care se numara si posibilitatea de a achita cu ajutorul criptomonedelor se inscriu in aceeasi lista de beneficii pe care le ofera Eva Energy.

Alegerea unui nou furnizor de energie electrica pare sa implice, la o prima vedere, o documentatie stufoasa si foarte multa birocratie. Vestea buna vine insa de la concurentii de pe aceasta piata, care se pare ca pot intermedia intregul proces cu un minim de documentatie furnizata din partea clientului.

Ce mai trebuie cunoscut despre schimbarea furnizorului de energie electrica este si faptul ca nu vor fi necesare modificari de realizat la retea, la infrastructura acesteia. Pentru clientul final, singura grija va fi citirea indecsilor inainte de realizarea modificarii.

Atunci cand schimbarea furnizorului vine la pachet si cu o asigurare a bunurilor, cu siguranta foarte multi considera aceasta idee mult mai atractiva. Un astfel de pachet este oferit la furnizorul mentionat – Eva Energy. Este vorba despre pachetul EVA Complete, care include o asigurare in valoare de 5000 lei, cu plafon extins, fara fransiza.

Cu toate avantajele mentionate si cunoscand aspectele implicate, se pare ca schimbarea furnizorului de energie electrica este o alternativa de avut in vedere.

Se poate ajunge la economisire, se pot obtine pachete de servicii avantajoase sau chiar beneficii de tipul asigurarilor pentru bunuri. Cei intereresati de asemenea oferte pot sa verifice si site-ul furnizorului mentionat anterior – www.eva-energy.ro.

Leave a Reply