Bormasina cu fir vs. cea fara fir. Alege de la Bricolaj Market

Esti o persoana mereu activa si parca nu poti sta sa te relaxezi in pat cand stii ca afara, prin gospodarie poti face atat de multe reparatii si curatenie? Atunci Bricolaj Market este cu siguranta magazinul pentru tine. Gasesti aici o gama variata de scule si accesorii care iti vor fi de ajutor pentru orice treburi ai de facut.

Cei care au o gradina impecabila si o curte in care toate sunt asezate la locul lor, cu siguranta sunt oameni gospodari carora le face placere sa lucreze. In special cand este vorba despre propria casa. Trebuie sa ai la indemana toate sculele necesare pentru a putea face aceste reparatii, asadar descopera toata gama de produse de la Bricolaj Market.

De ce ai nevoie de o bormasina?

O bormasina te poate ajuta foarte mult pentru orice vrei sa construiesti. Aceasta este de ajutor chiar si atunci cand trebuie sa prinzi un surub in perete pentru a agata un tablou, spre exemplu. Poti sa repari usa de la un dulap cu o bormasina, sa desurubezi si cate si mai cate lucruri.

In functie de bormasina pe care o alegi, aceasta poate fi speciala pentru gaurit, pentru a fileta suruburi sau chiar mixta. Iti este de ajutor oricare dintre acestea si reduce foarte mult timpul de lucru precum si efortul fizic depus.

Bormasina cu fir vs fara fir

Poate tinzi sa crezi initial ca cea fara fir este cu siguranta de preferat pentru ca nu mai stai sa cauti priza, nu mai ai grija cablurilor si este mai simplu de utilizat. Totusi, vei descoperi ca in unele cazuri iti este mai utila o bormasina cu fir. Alegi modelul in functie de lucrarile pe care vrei sa le realizezi.

Atunci cand ai o bormasina fara fir o poti utiliza intr-adevar mai usor, o poti lua oriunde si repari rapid. In multe cazuri aceasta este chiar mai usoara decat cele cu fir, dar este posibil ca puterea lor sa fie mai mica.

De asemenea acumulatorii s-ar putea sa nu reziste atat cat ai nevoie si trebuie mai apoi sa astepti sa se incarce daca acumulatorul de rezerva este si el descarcat. Bormasina cu fir este poate mai greu de utilizat si depinzi de o priza, dar are putere mai mare si nu esti conditionat de viata bateriei. Alegi in functie de ceea ce ai de facut pe acasa si cu timpul poate vei avea cate una din fiecare, in cazul in care le folosesti regulat.

Bricolaj Market – gama vasta de produse

La acest magazin online regasesti o gama vasta de produse. Alaturi de diversele tipuri de bormasini poti vedea si alte scule care probabil iti sunt necesare, alaturi de masini de tuns iarba, motocoase, fierastraie si multe altele.

Daca vrei sa ai si gradina la fel de ingrijita ca si curtea cu siguranta vei accesa si categoria cu produse pentru aceasta. Acceseaza site-ul si descopera toate produsele disponibile si comanda ceea ce ai nevoie.

Contact:

0738851885 / 0722515566 / 0721339889

Leave a Reply