Cani, tacamuri, farfurii si altele disponibile la Little Prints – speciale pentru pitici

Unul dintre cele mai distractive si copioase momente din perioada in care copilul este mic sunt toate descoperirile sale noi. Cand invata sa mearga de-a busilea, cand imita gesturile parintilor si a celor din jur, cand incearca sa pronunte noi cuvinte si cand incepe sa manance singur.

Independenta pe care o vor cu atat de multa indarjire deseori este chiar cea care ii face sa devina adulti responsabili, care se pot descurca singuri in diferite situatii.

Chiar daca aceasta incepe cu manuirea lingurei sau furculitei cu care mananca si care ajunge la gurita sa pe jumatate goala sau cu o cana care ajunge sa aiba continutul varsat pe jos si cate si mai cate.

Cert este ca sunt etape importante pe care trebuie sa le experimenteze, spre deliciul parintilor. In acest sens, cei de la Little Prints dispun de cele necesare si aduc in atentia parintilor produse indispensabile, create special pentru cei mici.

Tacamul complet pentru momentul cand cel mic mananca

Inca din primul an de viata cel mic incepe sa schimbe biberonul cu alte obiecte de prin casa, cum ar fi canile din care beau cei mari diferite lichide si este firesc acest lucru.

Totusi se pot rani cu acestea in timpul mersului, in special daca se dezechilibreaza si cad. Sticla si plasticul sunt destul de periculoase pentru acestia, motiv pentru care aveti nevoie de produsele Little Prints.

Acestia dispun de cani silicon de diferite marimi, modele si culori, de unde puteti comanda. Acestia dispun atat de produse de la brandul propriu, incontestabil din punctul de vedere al calitatii si utilitatii, precum si altele de la Konges Slojd, Bibs, Mushie sau altele de acest gen. Aceste cani sunt realizate din materiale non-toxice, precum siliconul alimentar si nu contin PVC.

Alergiile pot deveni doar un vis neplacut, deoarece fiecare produs de pe site este atent creat si realizat, deoarece reprezentantii acestor branduri stiu cat de sensibila si fina este pielea celor mici.

Tot de aici pot fi comandate si tacamuri, boluri sau chiar seturi pentru perioada diversificarii, cu tot ce are cel mic nevoie. Sunt special gandite astfel incat sa reduca la minimum imprastierea mancarii. Unele dintre ele sunt predispuse cu o ventuza antialunecare, dar si cu capac.

Puteti accesa site-ul si puteti alege ceea ce aveti nevoie pentru cel mic. O comanda plasata inseamna o grija si o atentie crescuta pentru bebe. Alegeti produse calitative, deci alegeti Little Prints.

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847.

Leave a Reply