Ce sa faci si ce sa nu faci atunci cand joci la pariuri sportive

Despre pariuri sportive s-a tot discutat, in prezent acestea fiind cunoscute la scara larga.

In timp ce pentru unii reprezinta o modalitate relaxanta de a petrece timpul liber, un hobby chiar, pentru altii sunt maniera prin care pot castiga usor bani, chiar sume consistente.

In cazul in care te intrebi de ce pierzi la pariuri sportive pe banda rulanta, in timp ce altii castiga in mod constant, raspunsul este simplu: faci niste greseli majore, chiar daca „mirosi” care sunt ponturile bune.

In cele ce urmeaza, iti voi dezvalui cateva lucruri pe care trebuie sa le faci sau nu atunci cand pariezi.

Informeaza-te mereu

Informatia inseamna putere. Accesul la anumite informatii pretioase iti va minimiza pierderile si va mari sansele de castig.

Daca spre exemplu, ai ales sa pariezi pe meciurile de fotbal, afla care este forma de moment a jucatorilor, ultimele performante ale celor doua echipe, daca vreun jucator va sta pe tusa la meciul urmator, miza meciului si asa mai departe.

Daca pariezi haotic avand incredere in numele echipelor implicate, atunci fara indoiala vei ajunge sa pierzi.

Gestioneaza eficient atat castigurile, cat si pierderile

Este simplu sa te lasi dus de val atunci cand castigi cateva pariuri consecutive. Incepi sa te crezi de neinvins si ai senzatia ca norocul va fi mereu de partea ta, plus ca regreti ca nu ai riscat mai mult in pariurile anterioare.

In schimb, atunci cand pierzi pe banda rulanta incepi sa devii frustrat si nervos, sa te pripesti in alegerea pariurilor sau sa maresti radical miza, cu speranta ca vei acoperi rapid pierderile precedente. Iti suna cunoscut?

Indiferent de situatia in care te afli, incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu te abati de la planul initial. Fiecare parior are in „cariera” sa atat serii favorabile, cat si serii nefavorabile, insa nimic nu dureaza la infinit.

Pana la urma, acesta este detaliul care face diferenta intre un parior profesionist si unul amator – maniera in care gestioneaza situatiile extreme.

Fiecare pariu este o experienta. Invata din greseli!

Este uman sa gresesti, insa trebuie sa ramai cu invatatura de pe urma greselilor tale. Sunt multi pariori care, dupa pierderi repetate, maresc brusc miza pentru a recupera pierderile sau cel putin asta spera sa faca.

Rezultatul? Noi pierderi, deci si mai multe pagube in buget. Daca vrei sa vezi rezultate bune, trebuie sa fii capabil sa progresezi si sa nu faci aceeasi greseala de mai multe ori.

Nu te lasa condus de sentimente

Nu putini sunt cei care pariaza pe echipa preferata, doar din simplul motiv ca tin cu aceasta si spera sa castige. Actioneaza asa, desi in sinea lor nu au argumente logice care sa le sustina alegerea facuta.

Este important sa fii impartial, sa poti fixa o limita intre sentimente si logica, atunci cand echipa ta favorita are meci. In cazul in care stii ca nu poti face asta, evita sa pariezi pe acel eveniment.

Acestea sunt recomandarile la care subscriu si specialistii din spatele platformei cota 2 pariuri. Chiar daca la prima vedere pot parea banale, ignorarea lor poate atrage dupa sine dezamagiri si pagube consistente.

Leave a Reply