Ce stiti despre tigara electronica?

Tigara electronica a fost inventata inca din 1960, dar a fost nevoie de inca un deceniu pentru ca oamenii sa inteleaga ce este cu ea si la ce ajuta. Asociatia de tutun Vapor Electronic estimeaza ca in America peste 4 milioane de oameni folosesc tigari electronice. Si in Romania numarul acestor persoane este destul de mare.

Ce sunt tigarile electronice?
E-tigarile sau tigarile electronice sunt dispozitive de inhalare de nicotina. Sunt formate dintr-o baterie de litiu reincarcabila, un cartus interschimbabil si un led care se aprinde la capat atunci cand trageti din e-tigara ca si cand ati folosi o tigareta traditionala. Cartusul este umplut cu un e-lichid, care contine in general un glicol propilen si nicotina, arome si alti aditivi. Cand “vapati” – acesta este termenul care descrie folosirea tigarii electronice – un element fierbinte incalzeste lichidul pana la nivelul la care acesta incepe sa produca vapori. Un dispozitiv produce aceeasi cantitate de vapori, indiferent de cat de mult folositi tigara, pana cand se termina bateria sau e-lichidul.

Cat costa o tigara electronica?

Exista kituri si pachete destul de accesibile la pret. Asa de exemplu gasim pachetul eGo-W 650 mah care contine un incarcator, o tigara si un cablu usb. Pachetul este disponibil pentru aproximativ 60 lei (verificati oferta actualizata https://scotianul.ro/pachet-1-tigara-electronica-ego-w-650-mah.html?search=tigara%20elec&category_id=830 ). Insa, in functie de model si functii, kitul de tigara electronica poate fi mai scump. Exista de asemenea o serie de accesorii care pot fi foarte utile: suporturi cauciucate (https://scotianul.ro/suport-cauciucat-pentru-tigara-electronica.html?search=tigara%20elec&category_id=830), suport de birou (https://scotianul.ro/suport-de-birou-pentru-tigara-electronica.html?search=tigara%20elec&category_id=830), acumulatori, arome, piese de schimb (con sau corp de tigara) precum si consumabile (cartuse si lichid).

Puteti gasi oferte si reduceri speciale pentru tigari electronice si accesorii pe scotianul.ro – tigari electronice

Care sunt riscurile de sanatate asociate cu tigara electronica?
Fenomenul de vaping este atat de nou incat stiinta nu prea a avut timp o prinda din urma in ceea ce priveste problemele de siguranta. Cu toate acestea, unele studii mici au inceput sa evidentieze argumente pro si contra tigarii electronice.

Va ajuta tigara electronica sa renuntati la fumat?
Pentru a pastreaza ritualul de mana-la-gura pentru fumat, tigarile electronice l-ar putea ajuta intr-adevar pe individ sa renunte la obiceiurile legate de fumat. Tutunul este daunator pentru organism si se crede ca tigara electronica este mai putin daunatoarea sanatatii. Cu toate acestea, inca exista putine dovezi care sa arate aceasta teorie.

Multe persoane spun ca dupa ce s-au lasat de fumat alegand tigara electronica le-a fost mult mai usor sa renunte apoi si la tigara electronica.

Esti in cautarea unei tigari electronice, atunci consulta oferta de pe scotianul.ro si fa cea mai buna alegere.

Leave a Reply