Ce urmaresti cand esti in cautarea unei manichiuriste

O manichiura impecabila, ce urmareste un trend, realizata calitativ si care demonstreaza aceste calitati si prin rezistenta in timp sunt toate impreuna dovada faptului ca manichiurista este priceputa. In fapt ea este si personajul cheie din aceasta poveste. Nu este de mirare ca exista o serie de pretentii de la aceasta.

Parerile par sa fie impartite despre ce optiune este mai rentabila intre a a alege o manichiurista liber profesionista sau una din cadrul unui salon de infrumusetare. Iata insa care sunt si aspectele de maxim interes atunci cand se opteaza pentru selectia unui salon manichiura Bucuresti, pentru o manichiurista din cadrul unei echipe profesioniste.

Garantia calitatii

O liber profesionista s-ar putea sa nu detina toate avizele si certificarile precum se intampla la saloane. Ori acestea nu sunt altceva decat dovada faptului ca toate normele au fost respectate. Calitatea serviciilor vine ca urmare a cunostintelor detinute de personal, cat si ca urmare a folosirii unor produse profesionale.

Manichiura cu gel va impune necesitatea de a confirma experienta de protezist unghii. Se impune utilizarea lampii, a unor geluri speciale. In cazul unei manichiuri clasice instrumentele sunt necesare, precum si o gama de lacuri, rezistente si cu usurinta de aplicare. Acestea sunt printre altelele minimele dotari pentru desfasurarea activitatii.

Cu atat mai apreciata va fi o manichiurista cu cat capacitatea acesteia de a crea modele, de a picta se manifesta in rezultatele oferite clientelor.

Certificare

Totul porneste de la increderea ca te lasi pe mana celei care stie ce are de facut. Manichiura nu inseamna doar culoarea aplicata pe unghie, ci curatarea, corectarea de forma de asemenea. Trebuie sa existe o certificare a celei in cauza, conform cu ceea ce presteaza: manichiura simpla, manichiura cu gel etc.

La mijloc nu este numai aspectul unei manichiuri, ci si igiena necesara, standardele impuse pentru a nu raspandi boli de piele sau ciuperci ale unghiilor. Exista riscuri desigur, de aceea o manichiurista bine instruita si care a trecut prin toate etapele de scolarizare va sti cum sa faca sa procedeze corect si igienic.

Renumele este in joc

Nu tine numai de reputatia ei la nivel individual, ci si de cea a salonului in cadrul caruia lucreaza. Deci automat nu isi va permite sa greseasca, sa nu isi puna de fiecare data talentul, priceperea si rabdarea la bataie. Sansele sa pleci multumita ca urmare a unei manichiuri realizate impecabil sunt mai mari.

Multe dintre cele care isi doresc o manichiura ca la carte aleg calea unui salon de renume despre care au auzit recenzii pe masura. Dupa ce descopera si persoana potrivita, devin cliente fidele. Daca te afli intr-o situatie de genul o recomandare este Cinnamon Salon, ce are doua locatii.

Aici vei gasi profesionalismul dorit, manichiuriste cu experienta si vei avea parte de servicii asa cum iti doresti. Poti opta pentru o programae la salonul din  Str. Tunari nr. 6, sector 2 sau cel din Bd. Ferdinand I nr. 116, acelasi sector. Au un program rentabil si sunt usor de gasit – in cadrul paginii online sunt si repere in acest sens.

Leave a Reply