Cel mai frumos moment

Cel mai frumos moment din viata unor tineri poate fi legat de clipa cand s-au cunoscut dar cu siguranta acesta nu poate egala cu momentul in care cei doi isi unesc destinele. Casatoria sau nunta este de departe cel mai important lucru si eveniment din viata oricarei persoane iar daca aceasta isi va urma drumul firesc si normal nu poate fi concurata poate decat de clipa nasterii unui copil. Insa pana la botez trebuie ca nunta sa fie una ireprosabila si realizata conform dorintelor si asteptarilor celor mai importanti participanti si anume a mirilor.

Pentru acestia nunta poate fi una destul de agitata iar cu cat momentul in sine se aproprie cu atat mai mult si lucrurile pot fi sau vor fi mai agitate, mai solicitante si mai greu de stapanit. In cazul in care vreti ca acestea sa fie mult mai bine analizate si toate lucrurile sa iasa cum va doriti trebuie gasite solutii si respectati anumiti pasi. Primii dintre acestia sunt cei legat de gasirea unui local unde nunta sa aiba loc iar acesta sa fie unul pe masura dorintelor si asteptarilor mirilor mai ales pentru ca este cel mai important eveniment din viata lor.

Dupa ce localul de vis a fost identificat si rezervat este timpul sa va orientati catre solutionarea problemei legate de muzica si asigurarea atmosferei iar lucrurile se pot complica putin in acest caz. Complicatiile pot fi unele legate de genurile de muzica pe care le doriti la nunta, despre faptul ca sunt unele ritualuri care trebuiesc respectate si care o formatie nunta trebuie sa fie prezenta dar si de durata nuntii. Exista zone in care o nunta poate dura si doua zile sau mai mult iar acest aspect poate solicita o formatie nunta destul de mult.

Toate aceste elemente le puteti discuta insa odata ce ati identificat o formatie nunta care va place si care poate face fata tuturor solicitarilor pe care le aveti.
Exista si posibilitatea de a nu cauta voi o formatie nunta iar acest lucru poate fi legat de faptul ca localul dispune de o astfel de formatie nunta sau poate aceast aspect poate fi solutionat de unii prieteni. Se poate ivi insa si situatia in care sa nu doriti o formatie nunta si exista alternative in acest caz oferite de posibilitatea de a angaja un dj nunta iar in acest caz avantajele pot fi multiple. In cazul unui dj nunta putem discuta de unele costuri mai reduse dar si de posibilitatea de a avea orice gen de muzica, din orice cultura, zona sau epoca. In ceea ce priveste unele ritualuri traditionale care sunt legate plecarea mirilor, de luarea nasilor, de ajungerea la biserica sau la starea civila tot va fi nevoie cel putin de unii instrumentisti daca nu de o formatie nunta.

Leave a Reply