Compartimentarea inteligenta a birourilor, un must-have in orice companie care tine la aspectul interior

Construirea unui spațiu în care angajații să își desfăşoare activitatea cât mai bine și cât mai eficient este o misiune destul de dificilă.

Ai nevoie de un proiect foarte bun, de multe lucrări efectuate într-un timp relativ scurt și de o compartimentare cât mai flexibilă posibil a spaţiilor dedicate birourilor.

De fiecare dată când e vorba de compartimentare, lucrurile trebuie gândite în perspectivă, în sensul că la un moment dat s-ar putea să fie nevoie să se modifice anumite birouri, unele să dispară, altele să reapară.

Spațiul se va modifica cu siguranță dacă afacerea se dezvoltă și e nevoie și de alte departamente, sau poate are loc o reprofilare și spațiul deja existent are nevoie de o altă împărțire.

În toate aceste situații, singura metodă care garantează o compartimentare sau recompartimentare rapidă ori de câte ori e nevoie e cea în care se folosesc panouri compartimentare birouri.

Compartimentarea cu panouri permite o mai mare flexibilitate a spațiului destinat birourilor

Panourile pot fi din sticlă securizată sau din alte materiale foarte rezistente, oferă un spațiu luminos, iar pentru acces în spațiile respective se montează, de asemenea, uși din sticlă.

Odată cu această compartimentare, izolaţia fonică devine mult mai bună, în timpul şedinţelor confidenţialitatea celor discutate este menţinută foarte bine, iar izolarea termică este la fel de bună.

Dacă se folosesc panouri compartimentare birouri din sticlă securizată nu apare nici riscul de zgâriere sau spargere, iar lumina va pătrunde fără probleme în aceste spaţii, dând impresia de spațiu mai generos.

Estetica compartimentărilor realizate cu pereți de compartimentare este excelentă, întrucât sticla oferă eleganţă și rafinament, astfel că spaţiile vor arăta bine și vor avea și funcţionalitate ridicată.

La reamenajare, pereții și ușile se pot dezasambla rapid și reasambla în doar câteva minute, fără riscul de deteriorare.

Compartimentările cu panouri care includ sticla permit și un grad de intimitate mai mare, se pot remonta în orice altă clădire dacă proprietarii țin la acest design și la o compartimentare asemănătoare cu cea din vechea locaţie.

Toate elementele de prindere pentru panouri sau uși sunt integrate foarte bine în structură, sunt invizibile de cele mai multe ori și permit obţinerea unui design deosebit pentru fiecare tip de compartimentare.

Firmele care produc panouri sau pereți de compartimentare pentru compartimentări interioare le pot personaliza și adapta nevoilor fiecărui client. Rezistenţa la uzură și calitatea lor sunt două elemente la care acestea țin foarte mult și care sunt oferite la orice comandă plasată.

În funcție de ce compartimentări aveți nevoie, puteți solicita diverse tipuri de pereți sau panouri din sticlă și alte materiale, placate și cu un aspect adaptat tipului de afacere pe care o conduceți.

Office Nova Concept proiectează și realizează pereți de compartimentare de cea mai bună calitate

Cele mai îndrăzneţe proiecte de compartimentare pot fi puse în practică și de specialiştii de la Office Nova Concept.

Experiența vastă în domeniu, experții care pot realiza orice tip de panouri pentru birouri și compartimentările de calitate, cu o funcţionalitate ridicată, sunt doar câteva dintre avantajele de care veți beneficia în cadrul unei colaborări cu Office Nova Concept.

Sistemele de compartimentare economice sunt versatile și adaptabile oricărui spațiu dat, se instalează rapid, au costuri reduse de exploatare și sunt sigure și rezistente.

Dintre caracteristicile tehnice ale produselor oferite de firmă amintim prezenţa montanţilor din oţel galvanizat și a profilelor în cruce, a şinelor de podea retrase din oţel, PVC sau a şinelor de tavan retrase, dar și prezenţa panourilor din gips-carton, melamină sau plăci aglomerate, sticlă, de exemplu.

Cadrele în care intră panourile sunt metalice, permit montarea uşilor de diverse tipuri, iar accesoriile pe care le puteți întâlni la aceste sisteme sunt dulapurile, jaluzelele verticale integrate, prinderi pentru tablouri, panouri sonore etc.

Rezistenţa la foc e un alt aspect important al acestor structuri cu panouri integrate care pot fi realizate în versiuni adaptate specificului proiectelor dorite.

Cu Office Nova Concept, compartimentarea birourilor este mult mai simplă și mai eficientă, implicând costuri reduse și o flexibilitate mai mare pentru spațiul de amenajat.

Leave a Reply