Containerele: O noua moda in constructii

Containerele pot reprezenta niste constructii usoare modulare, care prezinta dimensiuni standard, ele avand multiple posibilitati de utilizare. Clasificarea containerelor dupa posibilitatile de utilizare le imparte pe acestea in: containere de santier, containere de locuit, containere birou, containere vestiar, containere sanitare, containere pentru depozitare, case din containere, containere pentru sala sedinta, containere dormitor, containere restaurant, containere bar si lista poate continua la nesfarsit. Datorita mobilitatii pe care o prezinta containerele, acestea pot fi transportate si montate cu usurinta si intr-un timp destul de scurt, implicand niste costuri destul de mici.
Datorita intrebuintarii lor, acestea pot fi folosite sub diverse scopuri si in domenii variate. Cele mai cautate sunt containere modulare, deoarece acest tip de containere prezinta destul de multe avantaje in ceea ce priveste amplasarea si crearea spatiilor necesare, indiferent de nevoile dumneavoastra. Datorita modularitatii elementelor din care acestea sunt create, ele pot fi reparate destul de usor si cu costuri foarte mici atunci cand apar unele deteriorari.

Atunci cand vorbim despre containere, putem spune ca acestea prezinta o rama superioara creata din otel laminat cu o grosime de 3 mm si care este dotata cu o sectiune ce are rol de a evacua apa prin stalpii de sustinere ai acestuia. Despre stalpii de sustinere putem spune ca sunt realizati dintr-un profil laminat gros de 3 mm care ofera posibilitatea evacuarii apei ce se strange in rama superioara. Pentru o rezistenta mai sporita, rama bazei este realizata tot dintr-un otel laminat ce are o grosime de 3 mm. Orice container este prevazut, in fiecare colt, cu cate un element care sa ii asigure acestuia o manipulare mai usoara si in niste conditii de siguranta bune. Inchiderile containerelor sunt create cu ajutorul unor panouri sandwich ce au in componenta lor spuma poliuretanica groasa de 60 mm, care asigura acestora un bun coeficient in ceea ce reprezinta transferul termic. Pardoseala acestora este creata cu ajutorul unor panouri termoizolante ce prezinta o rezistenta ridicata, dotate cu un strat finit realizat din covor PVC.

Containerele pot fi folosite si in domeniul maritim. Recomand containerele de la boxcontainer.ro/containere-maritime

Containerele pot fi asamblate unitar, sub forma de containere simple modulare sau in grupuri de containere modulare, atunci cand se realizeaza imbinarea mai multor unitati modulare. Acest aspect trebuie luat in vedere, mai ales, in cazul in care se doresc astfel de containere pentru a fi utilizate pentru santiere sau chiar pentru locuit.
Bineinteles ca exista mult mai multe tipuri de containere modulare, folosite in destul de multe domenii de activitate, printre acestea numarandu-se si containerele modulare sanitare sau cele de tip birou, care de asemenea sunt destul de folosite in zilele noastre, deoarece in unele situatii ele reprezinta cea mai buna solutie. Asa ca, in cazul in care doriti sa realizati locuinte pentru muncitorii de pe santier sau chiar baruri, apelati cu incredere la containere, deoarece reprezinta un mod destul de ieftin si de durata.

Leave a Reply