Copiii ca invitati la un botez

In cazul in care organizati un botez pentru copilul dumneavoastra, atunci exista mari sanse ca invitatii dumneavoastra sa vina insotiti de copii. Acest lucru indeamna ca trebuie sa luati in calcul ce sa faceti pentru a distra copiii si sa va asigurati ca acestia se vor simti bine alaturi de parintii lor.

Un prim lucu pe care il puteti face pentru a distra copii este sa gasiti un animator de la Paradisul Personajelor. Daca este posibil, angajati un animator pentru intreaga perioada daca nu, macar incercati sa-i distrati pentru cateva ore. In functie de varsta medie a copiilor care participa la eveniment puteti opta intre diferitele tipuri de animatie care se practica la petreceri.

Spre exemplu, daca vreti sa aduceti o aura de mister in cadrul petrecerii, atunci puteti sa angajati un magicican, daca doriti sa ii faceti pe copii sa rada cu gura pana la urechi angajati un claun iar daca doriti sa-i faceti pe copii sa cante si sa danseze, atunci trebuie sa luati un dj de botez cu sectiune de karaoke.

Un dj pentru botez este un animator extraordinar atunci cand vine vorba de copii dar poate fi o afacere foarte buna si in cazul adultilor. Astfel, acesta este specializat in asigurarea sonorizarii pentru astfel de evenimente si nu numai. El cunoaste toate momentele ceremoniei si stie organizarea de ansamblu si melodiile clasice care acompaniaza un astfel de eveniment.

Cand vine vorba de adulti, un dj de botez stie ca trebuie sa puna muzica in surdina, cel putin la inceputul petrecerii pentru a da timp invitatilor sa se acomodeze cu atmosfera si sa intre incet in ritmul petrecerii. Apoi, stie ca nu trebuie sa exagereze cu sonorizarea deoarece este posibil ca la acest eveniment sa participe si persoane mai in varsta care nu suporta muzica data la maxim si care se simt agasate si inconfortabil intr-o astfel de atmosfera.

Mai mult decat atat, la acest eveniment fericit participa si copii si de aceea trebuie evitate melodiile care contin versuri vulgare sau de o violenta extrema pentru a nu influenta negativ comportamentul viitor al copiilor.

Copiii trebuie si ei sa aiba partea lor de distractie si de zbenguiala si de aceea, trebuie sa aibe dedicate cateva momente unice. Micutii pot fi distrati atunci cand adultii se retrag de pe ringul de dans pentru a savura o cafea si pot fi animati cu personaje din povesti alaturi de melodii ritmate cu versuri despre animale, flori, sau alte cantecele care se fac la gradinita sau in clasele mici.

Copiii sunt foarte usor de cucerit si de aceea un grup de animatori trebuie sa stie sa faca acest lucru, adica sa intre pe sub pielea lor, sa-i faca sa cante impreuna cu ei si sa distreze in voie.

Leave a Reply