Cum aplici o folie pe ecranul telefonului?

Momentul in care iti cumperi un smartphone nou, cu siguranta este pentru tine unul fericit, insa trebuie sa tii cont de faptul ca un smartphone nu mai este la fel de rezistent precum era un telefon mobil oarecare, acum multi ani de zile, asa ca trebuie sa te preocupe foarte mult si intretinerea acestuia.

In primul rand, indiferent de faptul ca ai ales sa iti cumperi un Samsung Galaxy S8, sau ca ai optat pentru cel mai ieftin model de pe piata, in cazul in care ai de gand sa te poti folosi de dispozitiv mai mult timp, iar acesta sa arate impecabil, pe langa faptul ca trebuie si sa functioneze impecabil, va trebui sa ii cumperi cateva accesorii necesare.

Cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre o husa de protectie, care indiferent de faptul ca ecranul telefonului este sau nu protejat, iti va proteja foarte bine dispozitivul, astfel ca si in cazul in care il vei scapa pe jos, nu vei avea motive de ingrijorare.

Daca tot am adus anterior in discutie protectia ecranului, cu siguranta trebuie specificat faptul ca in acest caz, vei putea sa iti cumperi un geam de protectie pentru display, realizat din sticla, si care este capabil sa iti protejeze atat display-ul cat si touchscreen-ul telefonului.

In cazul in care nu vei gasi un astfel de accesoriu, vei putea sa iti cumperi de exemplu o folie protectie telefon, care in mod evident iti va proteja cat se poate de bine telefonul.

In cazul in care ai de gand sa incerci sa iti montezi o astfel de folie pe ecranul telefonului, in primul rand trebuie sa tii cont de faptul ca trebuie ca aceasta operatiune sa se desfasoare intr-o camera luminata si aerisita, iar in interiorul incaperii sa fie cat mai putin praf.

In primul rand, vei avea nevoie de o laveta, pe care sa o folosesti pentru a curata cat mai bine display-ul, insa laveta o vei gasi in ambalajul in care vine folia.

Vei putea sa stergi ecranul cu o carpa umezita in alcool sanitar, iar dupa ce vei efectua acest pas, vei putea sterge incontinuare cu laveta, astfel incat pe suprafata ecranului sa nu ramana nici o urma.

Odata ce ai trecut de acest prim pas, va trebui sa treci la al doilea pas, care consta in aplicarea foliei de protectie.

Vei putea sa vezi intr-un colt al acesteia, doua etichete, care sunt numerotate cu 1 si 2. Va trebui sa dezlipesti partea pe care ai eticheta 1, si sa asezi folia pe telefon, dar trebuie sa ai mare atentie pentru ca acesta sa fie incadrata corect.

Dupa aceea, va trebui sa te ocupi de eliminarea bulelor, lucru care pentru multi dintre cei care isi pun folii singuri pe telefoane, pare a fi unul extrem de greu.

In cazul in care vor ramane intre ecran si folie particule de praf, nu trebuie sa te panichezi, pentru ca vei dezlipi folia, pana la zona aferenta, iar apoi vei putea lipi pe suprafata aferenta o bucata de scoci, care va prelua praful nedorit.

Referitor la timpul in care se poate efectua o astfel de operatiune de montare a foliei pe ecranul unui smartphone, acesta poate sa fie cuprins intre 2 si 10 minute.

Leave a Reply