Cum gasesti un planificator de evenimente?

Poti cauta pe o platforma online pentru organizare de evenimente si vei gasi tot ce ai nevoie pentru a organiza un eveniment in Timisoara alaturi de sugestii de planificatori cu experienta.

Unul dintre cele mai stralucitoare personaje Matrix, Trinity, un hacker care a scapat dintr-un program computerizat sofisticat, este o intruchipare excelenta a unui tehnician geek. Cautati planificatorii de evenimente care au tehnologie la indemana si pot adauga automatizari la intalnirea dvs. corporativa.

Niciodata nu-l cunosti  pe om, pana cand nu-i pui pantofii. Pentru a putea coincide cu simtul unui eveniment corporativ si a percepe nevoile personalului, trebuie sa va familiarizati cu durerile si bucuriile rutinelor zilnice.

Ca munca lui Andy de la “The Devil Wears Prada”, petrecerea pe care o planificati pentru angajati poate fi foarte dificila. Asigurati-va ca planificatorul evenimentului corporativ poate merge cu un kilometru in pantofii angajatilor inainte de a ajunge la serviciu.

Argumentele pro si contra de a angaja un planificator de evenimente pentru evenimente corporative

Indiferent daca ar trebui sa conduceti singur succesul evenimentului corporativ sau sa incredintati evenimentul unei parti externe, este o decizie pe care o puteti lua numai voi. Iata cateva argumente pro si contra pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand angajezi un planificator de evenimente:

Un spectacol fara probleme. Un planificator de evenimente corporative cu experienta dispune de instrumente si strategii pentru a ajuta la construirea de evenimente de inalta calitate. Deoarece multe companii pur si simplu nu au expertiza potrivita si contactele de aprovizionare pentru a conduce un eveniment corporativ eficient, intalnirea externalizata poate fi o decizie buna.

Expertiza tehnologica. Persoana care conduce evenimentul dvs. trebuie sa fie informata cu privire la stirile din domeniul tehnologiei, pentru a furniza cele mai recente expertize. Este foarte probabil ca in compania dvs. sa nu existe experti in domeniu.

Focalizare crescuta. Daca acordati sarcina de organizare a evenimentelor unui angajat existent, acesta din urma ar putea primi sa se suprasolicite. Managerii de evenimente externalizati sunt in masura sa ofere proiectului dvs. atentia de care are nevoie.

Costuri suplimentare. Costul serviciilor de planificare a evenimentelor externalizate ar putea fi destul de ridicat, motiv pentru care multe companii moderne considera ca este mai ieftin sa organizeze evenimente corporative bazate pe resurse interne.

Incredere. Daca angajati planificatori corporativi, trebuie sa aveti incredere in acesti oameni. Daca nu alegeti un profesionist certificat sau o persoana care a fost recomandata de un prieten, ar putea fi o alegere mai buna sa incredintati intregul lucru personalului dvs. intern desi niciodata nu va iesi totul perfect.

Cand gazduiti primul dvs. eveniment si incercati sa reduceti costurile, angajarea unui planificator de evenimente ar putea parea o cheltuiala inutila. Dar nu este. Sunt motive surprinzatoare pentru a angaja un planificator de evenimente.

Este important ca evenimentul tau corporate sa fie de cea mai buna calitate si sa aiba tot potentialul pentru a tine angajatii ocupati si fericiti si totodata pentru a ii face sa se simta perfect si sa se distreze foarte bine. Iti recomandam sa te ocupi cat mai intens de tot ce faci.

Leave a Reply