Cum iti alegi curierul?

Ceea ce pare o simpla operatiune se dovedeste in esenta mai mult decat ne asteptam, iar asta se aplica mai ales in cazul serviciilor de curierat. Fiecare firma care presteaza astfel de servicii vine cu tot felul de regulamente, iti impun reguli, au termeni specifici.

Nu oricine este insa atent la acestea, iar consecintele sunt deseori inconfortabile. Iata de ce alegerea unei firme de curierat poate sa se dovedeasca o misiune mai dificila decat anticipam.

De altfel si diversitatea numelor care se recomanda astazi prin serviciile de calitate pe care le ofera poate fi un motiv de confuzie. Trebuie sa stii exact ce ai nevoie sa ti se ofere, ca sa te orientezi dupa cel care iti poate onora dorintele.

Pana la urma platesti pentru aceste servicii, deci este si normal sa primesti ce ai nevoie. In principiu te va interesa promptitudinea cu care efectueaza transporturile, tarifele pe care le aplica, dar si seriozitatea, respectiv atentia cu care livreaza coletele.

De ce trebuie sa tii cont in alegerea serviciilor de curierat?

Inainte de toate, ai in vedere ce tip de servicii presteaza firma de curierat vizata. Sunt unele care se limiteaza la cele standard, eventual cu livrare locala. Daca te interseaza sa livrezi un colet mai mare, la nivel national, deja e cazul sa te reorientezi. Usureaza-ti munca alegand din start ceea ce trebuie.

Daca ai apelat de-a lungul timpului la tot felul de firme de curierat si nu ai avut parte de experiente prea placute, e cazul sa fii mai selectiv. O recomandare pentru tine, un nume mai nou pe piata, insa pasionat si motivat sa faca o schimbare in acest domeniu, este E-livrat.

Ofera servicii de curierat atat pentru pachete mici, cat si mari – pana in 30 de kilograme. Detalii mai multe legat de dimensiuni si cantitati, conditii de livrare si preturi gasesti pe site-ul lor – e-livrat.ro.

Dupa specificatiile pachetului tau, poti beneficia de serviciul de livrare in aceeasi zi, respectiv a doua zi. Cele locale, in Bucuresti, dar si Ilfov, se pot livra in aceeasi zi. Depinde si ora la care predai pachetul. Apropo de predare si preluare totodata, exista anumiti termeni in care trebuie sa te incadrezi, totul pentru a incuraja promptitudinea si rapiditatea pe toate planurile.

Alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand livrezi colete este si modul in care acestea trebuie sa fie ambalate.

Daca vrei ca pachetul tau sa ajunga la destinatie in conditii optime, e musai sa ai in vedere invelirea lui corespunzatoare, mai aleg daca este vorba despre continut fragil. Despre cum poti face asta gasesti informatii folositoare si pe blogul firmei de curierat e-livrat.ro.

Daca ai nelamuriri sau curiozitati cu privire la orice tine de sfera lor de servicii, eu iti recomand sa ii contactezi, ca sa te asiguri ca intelegi ce iti ofera si in ce conditii se vor desfasura lucrurile. In functie de experientele ulterioare pe care le-ai avut, iti vei dori probabil oricum sa faci asta.

Acceseaza pagina e-livrat.ro si afla care sunt termenii in care isi desfasoara activitatea, dar si ce avantaje ai tu.

Leave a Reply