Cum să-ţi anunţi logodna?

Doi oameni aleg să fie împreună pentru că îşi doresc să scrie împreună o poveste frumoasă de dragoste pe care să o trăiască la intensitate maximă. Cei doi îşi dau consimţământul de a se căsători peste o anumită perioadă de timp, iar inelul de logodnă este un martor al iubirii pe care şi-o poartă unul altuia. „Iubirea logodeşte cosmosul cu intimitatea”, spunea, la un moment dat, Vasile Ghica.

Logodna este un eveniment pe cât de frumos, pe atât de mult aşteptat, mai ales de către domnişoare. Cele două suflete îşi fac promisiunea că vor fi alături unul de celălalt şi că se vor iubi la fel de intens întotdeauna.

She said YES

Deşi este un eveniment care vă priveşte doar pe voi doi, de cele mai multe ori simţiţi nevoia să împărtăşiţi cu cei dragi această veste minunată. Dacă doreşti să îţi anunţi prietenii, poţi opta pentru diverse metode prin intermediul cărora să le spui că te-ai logodit. Una dintre variante, probabil cea mai utilizată, este cea în care le comunici la telefon noutățile.

O metodă inedită prin care să le dai de veste ar fi să le trimiţi tuturor cunoştinţelor o prăjitură sau o cutie cu bomboane însoţită de textul: <<She said YES>>.

O altă manieră prin care să-ţi anunţi logodna este să le trimiţi un cadou – un obiect personalizat pe care să-l păstreze ca amintire (o agendă, o cană, un pix, etc).

În cazul în care ai făcut deja pregătirile pentru nuntă, ai putea să le trimiţi invitaţia sau o mică scrisoare prin care să le dai vestea cea mare.

Ce ar fi să le trimiţi o fotografie cu voi doi şi martorul principal – inelul de logodnă? O imagine face uneori mai mult decât o mie de cuvinte. O şedinţă foto, în care protagoniştii veţi fi voi doi, realizată de un fotograf profesionist, va reda cel mai bine povestea iubirii voastre. Această variantă poate fi una dintre cele mai utilizate mai ales de către cei care nu au timp la dispoziţie pentru a organiza o petrecere. Ulterior, le poţi trimite cunoscuţilor fotografia prin poştă sau via online, prin intermediul reţelelor de socializare.

Te-ai gândit că ai putea organiza o petrecere prin care să anunţi logodna? Nu e nevoie să ai o sută de participanţi, ci invită la party doar oamenii apropiaţi ţie.

Indiferent de planul pe care doreşti să îl pui în aplicare referitor la anunţul logodnei, toţi prietenii şi cunoscuţii tăi se vor bucura enorm pentru tine.

Lasă frâu liber imaginaţiei! Orice idee pe care o ai poate fi inspirată şi poate să reprezinte un mod inedit prin care să-ţi declari logodna.

Iată un sfat bun: nu uita să-ţi asiguri inelul de logodnă! Este bine să-ţi iei măsuri de precauţie în cazul în care inelul ar fi furat sau pierdut. Dacă încă nu l-ai ales, intră pe E-ring.ro şi cumpără unul din colecţia de inele de logodnă cu diamant, la preţuri accesibile. Este imposibil să nu găseşti un model care să fie pe placul iubitei tale! În plus, pe E-ring.ro găseşti cel mai bun raport preț-calitate pe care îl poate avea un inel.

Leave a Reply