Cum si de unde aleg un cantar de bucatarie?

Un cantar de bucatarie de pe Shopu.ro iti poate fi de folos in foarte multe situatii, iar in continuare vom vedea care sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tii cont atunci cand trebuie sa iti alegi un asemenea dispozitiv.

Asadar, un cantar de bucatarie iti poate fi util atunci cand esti la dieta si trebuie sa cantaresti ingredientele pe care le incluzi in portia de mancare.

Un cantar de bucatarie de pe Shopu.ro poate fi de mare ajutor atunci cand vrei sa gatesti sau cand trebuie sa cantaresti alimente sau alte produse din bucatarie.

Atunci cand vrei sa iti cumperi un asemenea dispozitiv trebuie sa tii cont de mai multe detalii, printre care:

Tipul cantarului

Poti alege un cantar analogic sau un cantar digital. Avantajul cantarelor analogice este acela ca ele nu au nevoie de baterie pentru a functiona si sunt mai usor de reparat, dat fiind faptul ca ele nu au componente electronice.

Cantarele electronice sunt insa mai precise, sunt mai aspectuoase si mult mai cautate pe piata. Poti alege care varianta o consideri mai atractiva, insa aproape toata lumea opteaza pentru cantare de bucatarie digitale.

Capacitatea cantarului

Cele mai multe cantare de bucatarie au o capacitate de masurare de cel mult 5 kg, incluzand aici si bolul, deci in cazul in care nu gatesti de Craciun pentru toate rudele tale, un asemenea cantar poate fi ideal pentru tine.

Durabilitatea cantarului

Cele mai multe cantare de bucatarie au carcasa din plastic, acest material fiind ieftin dar nu foarte rezistent. Deci, este indicat sa aveti grija sa nu scapati pe jos cantarul, caci acesta se va sparge si nu va mai fi functional. Puteti opta si pentru variante ceva mai scumpe, cum ar fi cantarele de bucatarie din inox, care sunt mult mai rezistente la cazaturi si zgarieturi.

Dimensiunile cantarului

Chiar daca ai o bucatarie spatioasa, un cantar de dimensiuni reduse este ideal, pentru ca acesta poate fi transportat cu o mai mare usurinta.

Precizia cantarului

Atunci cand trebuie sa cantaresti ceva, iti doresti sa ai un cantar cat mai precis, asa ca trebuie sa alegi un cantar cu o precizie de 0.5 grame – 1 gram. O asemenea precizie este ideala cand cantaresti condimente sau ingrediente pentru o reteta daca esti la dieta.

Display-ul iluminat al cantarului

Este indicat sa alegi un cantar de bucatarie care sa aiba display-ul iluminat, iar mai mult decat atat dimensiunea cifrelor joaca un rol important.

Ei bine, tinand cont de aceste detalii, vei putea alege de pe Shopu.ro un asemenea dispozitiv. Cantarul de bucatarie Beurer, 2 kg, LED, design subtire, ideal pentru cantarirea condimentelor si pigmentilor poate fi produsul ideal pentru tine.

Poti alege insa si un cantar inox pentru bucatarie Zilan ZLN0351, maxim 5 kg, afisaj digital luminat. De-asemenea, un cantar electronic KS1005 poate face fata cerintelor tale din bucatarie.

Acestea sunt doar cateva exemple, insa pe Shopu.ro poti descoperi multe astfel de cantare de bucatarie, la cele mai atractive preturi.

Leave a Reply