Cum te ajuta Ahrefs in campaniile de SEO?

Eu am cumparat Ahrefs accesand Ahrefs group buy. Este un site care ofera un pachet de peste 80 de utilitare pentru SEO contra unui abonament foarte avantajos. Acum campaniile mele arata clar mai bine si iti voi explica de ce ai nevoie de Ahrefs pentur o optimizare corecta a site-ului.

Odata ce ati gasit o pagina, puteti utiliza meniul derulant “cuvinte cheie” pentru a dezvalui numarul de cuvinte cheie pe care le clasifica pagina in cele mai bune 100 de rezultate ale cautarii Google.

Privind aceste cuvinte cheie va pot oferi cateva sugestii cu privire la subiectul pe care trebuie sa il abordati cand creati o pagina pe aceasta tema.

In prezent, nu este posibila sortarea sau filtrarea prin trimiterea de domenii in raportul Cuvinte cheie ecologice. Dar puteti face acest lucru exportand datele in Foi de calcul Google.

Aflati cum isi castiga backlink-urile concurentii dvs., apoi replicati strategiile.

Daca puteti afla cum cumparatorii dvs. obtin link-uri, atunci puteti replica strategiile lor pentru a construi link-uri catre site-ul dvs.

Prin explorarea rapoartelor Prezentare generala, Backlink si Referinte in Site Explorer, puteti obtine rapid un sentiment al strategiilor de construire a legaturilor care functioneaza pentru concurentii dvs. Puteti gasi chiar cateva legaturi usor de replicat chiar din primele pagini.

Cu toate acestea, veti afla adesea ca concurentii dvs. utilizeaza acum strategii de construire a legaturilor foarte diferite, comparativ cu cativa ani in urma. Deci, daca te uiti la intregul lor profil de backlink ar ai putea deveni confuz atunci cand decizi ce strategii de construire a linkurilor ar trebui sa utilizezi pentru site-ul tau.

Privind legaturile recent dobandite de catre concurent, in mod izolat, va duce, de obicei, la o intelegere mai activa.

Ah crawlerele web ale lui Ahrefs sunt super bune, deci descoperim o multime de linkuri noi in fiecare zi. De fapt, adesea facem noi legaturi intr-o chestiune de ore – aceasta face foarte usor sa afli cum cumparatorii tai acumuleaza link-uri.

Nu in ultimul rand, puteti afla mai multe despre profilul de backlink al concurentului dvs. si despre strategiile de construire a legaturilor prin gasirea celor mai bune linkuri legate de pagini.

Raportul Cel mai bun prin link-uri va permite sa vedeti ce fel de continut atrage legaturi in nisa. Apoi, puteti crea postari sau resurse similare similare (de exemplu, pagini de produse, pagini de servicii etc.) sau chiar pagini unice.

Aceasta strategie de cercetare ne aduce inapoi la fundamentele construirii de legaturi si ale SEO-ului -care este scopul pe care incercati sa-l construiti si care merita legaturi in primul rand?

O multime de oameni se lupta pentru a obtine legaturi, deoarece se gandesc la construirea de link-uri ca o practica izolata de pagina actuala la care incearca sa construiasca legaturi. Dar realitatea este ca nu ar putea fi mai conectati. Prin crearea de pagini / resurse demne de un link, stabiliti o fundatie solida pentru orice efort ulterior de construire a legaturilor.

Obtineti noi oportunitati de legatura pe pilotul automat utilizand Alerte

Doriti sa gasiti zilnic noi oportunitati de backlink pe autopilot? Pentru aceia dintre voi care nu sunteti familiarizati cu aceasta strategie, uneori oamenii vor mentiona (scrie despre) marca dvs. online, dar neglijeaza sa se leaga de site-ul dvs. Cu Ahrefs Alerts, puteti gasi automat noi mentiuni de marca.

Leave a Reply