De ce jobul de videochat i se potriveste manusa unei tinere studente?

Viata de student nu inseamna numai mers la cursuri, invatat si stat in chirie, cu cativa colegi de apartament. Viata de student nu este numai despre distractie, iesiri cu colegii si nopti nedormite, dar reusite.

Este mult mai mult de atat. Este despre cunoscut oameni, despre prietenii, dezamagiri, responsabilitati, este momentul in care vrei sa iti descoperi adevaratul tau potential.

Tot in aceasta perioada, cand banii trimisi de catre parinti se dovedesc a fi insuficienti, multe tinere se orienteaza catre un job part time, pentru a-si putea rotunji veniturile.

Fie ca este vorba despre jobul de promoter, hostess sau ospatar, un lucru este cert – salariul nu justifica munca depusa si sacrificiile facute. Pana la urma, cu un job nu vei reusi sa ai prezenta totala la facultate, deci vei mai rata cate un curs sau seminar.

Prin urmare, multe fete incep sa se gandeasca la posibilitatea de a deveni model de videochat in Bucuresti sau orasul universitar unde au ajuns. De ce se orienteaza aceste tinere catre un astfel de job si nu sunt tentate sa incerce altele? Ei bine, iata de ce:

In videochat nu ai nevoie de experienta

Studentii se confrunta cu un mare obstacol atunci cand doresc sa se angajeze – lipsa experientei. De regula, angajatorii evita persoanele fara experienta, iar atunci cand nu le evita, cu siguranta vor avea in vedere acest criteriu atunci cand sunt nevoiti sa faca selectia.

Totusi, in Romania exista un domeniu unde experienta nu constituie neaparat un atu, decat pentru model. Important este sa fii perseverenta, serioasa, dornica sa inveti lucruri noi si sa te poti adapta.

Pentru ca experienta nu constituie o cerinta de angajare, multe tinere sunt incurajate sa incerce un astfel de loc de munca.

Desigur, in privinta implicarii si profesionalismului, acest job se trateaza ca oricare altul. Un studio bun pune la dispozitia incepatoarelor un trainer pentru a le ajuta sa se familiarizeze cu activitatea de model.

Programul este lejer

Cine nu si-ar dori sa lucreze intr-un mediu cu program flexibil? Cu siguranta ca este visul a celor mai multi romani. In domeniul videochatului, acest vis poate deveni realitate. De regula, programul de munca este in ture, part-time sau full-time.

Fiecare model isi alege tura de lucru in functie de nevoi, perioada din zi cand este cea mai productiva, preferinte etc. Desigur, programul de noapte este de departe cel mai profitabil, insa unele fete au mai mare randament in timpul zilei. Important este ca exista flexibilitate – ce alt job ti-ar oferi acest beneficiu?

Veniturile sunt atractive

Mai mult ca sigur ai auzit despre sumele fabuloase pe care se zvoneste ca le-ar castiga modelele de videochat. Afla ca aceste incasari spectaculoase nu sunt o fantezie sau rodul unei imaginatii bogate.

Un model cu experienta ajunge sa castige lunar zeci de mii de dolari, o suma care poate fi greu atinsa in alte domenii.

Cu banii incasati poti face orice doresti – inchiriezi un apartament cochet unde sa poti sta singura, iti achiti taxa la facultate, faci shopping, te distrezi, calatoresti. Ba mai mult, poti sa ii rasplatesti pe parinti pentru sustinerea oferita pana acum, ajutandu-i la randul tau.

Daca aceste 3 motive nu sunt indeajuns pentru a te convinge sa mergi la un interviu de angajare, cu siguranta o vizita in cadrul paginii beyou-studio.ro o va face.

Leave a Reply