De ce sa alegi pompe submersibile romanesti?

Daca in ultimii ani pompele submersibile aparute pe piata au fost cu precadere pompe straine, iata ca a venit in sfarsit si randul pompelor romanesti sa fie recunoscute in domeniu.

Pentru ca destul de multa lume se intreaba daca pompele noastre sunt la fel de competitive “ca ale lor”, am ales sa scriem astazi despre pompele submersibile Jar de la Tricomserv, pompe submersibile 100% romanesti.

De mentionat ar fi faptul ca puteti gasi aceste pompe submersibile pe site-ul www.pompe-submersibile.com.ro, alaturi de alte produse de care gospodariile noastre ar avea nevoie in fiecare zi.

Pompele submersibile Jar, de la Tricomserv reprezinta in mod cert produse de care orice beneficiar are nevoie. Caracteristicile lor tehnice sunt comparabile cu cele ale marilor nume in domeniu si tocmai de aceea poate fi o idee foarte buna sa alegi sa le folosesti.

Pentru exemplificare, aruncam o privire asupra modelului de pompa submersibila de adancime Jar 5 S 50 -3, o pompa destul de cunoscuta printre utilizatorii de profil.

Pompa este folosita in ceea ce priveste pomparea apei din puturi cu diametrul de minim 125 mm. Dintre domeniile de utilizare putem mentiona segmentul casnic, alimentarea cu apa a gospoadariei, dar si alimentarea sistemelor de irigare.

Ca o particularitate a acestei pompe submersibile, putem vorbi despre o dubla etansare mecanica a motorului, lucru care sporeste practic siguranta in exploatare a pompei submersibile.

Puterea pompei submersibile este de 950 W, comparabil cu pompele submersibile straine, care folosesc o putere mare a motorului pentru impingerea apei, iar debitul este de 3 metri cubi pe ora.

Desi nu are un debit astronomic, pompa este configurata astfel incat sa poata raspunde nevoilor de alimentare ale unei gospodarii, fara a necesita lucrari auxiliare.

Pompa  submersibila de adancime Jar 5 S 50 -3 suporta o temperatura maxima a lichidului pompat de 35 de grade Celsius si are o inaltime maxima de pompare de 54 de metri.

Este important sa avem in vedere aceste caracterisitci deoarece ele nu doar diferentiaza niste produse ci diferentiaza de fapt categoriile de lucrari. Fiecare proiect in parte poate intampina propriile conditii, iar pompele submersibile se aleg in functie de acestea si nicidecum invers.

Acest lucru este de multe ori neglijat de catre utilizatori, drept pentru care specialistii incearca sa ne ghideze in alegere astfel incat rezultatele sa fie cele optime.

Utilizarea unei pompe care nu este potrivita contextului de lucru poate conduce si catre defectarea pompei dar si catre a nu avea rezultatele pe care le dorim.

De aceea, alegerea unei pompe submersibile trebuie sa se faca cunoscand in prealabil toate datele, astfel incat sa nu avem mai tarziu surprize in ceea ce priveste functionarea.

Din fericire, oferta este vasta, astfel incat avem de unde sa alegem produsele dorite, iar specialistii sunt bine pregatiti in acest domeniu, gata sa raspunda intrebarilor noastre.

Iar, daca ne dorim produse cu adevarat de calitate, atunci ar trebui sa stim faptul ca pompele submersibile romanesti chiar se pot ridica la nivelul asteptarilor noastre, cu costuri insa care sa poata satisface orice tip de buget.

Leave a Reply