Descopera gama larga de sisteme de navigatie

Fiecare sofer isi doreste un mic ajutor atunci cand vine vorba de calatorii lungi. Fie un telefon, fie o tableta care sa aiba GPS, fie chiar o navigatie pentru un sofat mai relaxant. Daca nu cunosti drumul pana la destinatie, e cu atat mai greu sa ajungi in timp util.

Telefonul este interzis sa fie folosit in trafic, iar tableta de multe ori nu poate fi fixata in campul vizual al soferului. Descopera gama larga de sisteme de navigatie si alege-o pe cea potrivita masinii tale!

Pentru a putea beneficia de cea mai buna navigatie pentru masina ta, consulta site-ul navigatiiandroid.ro. Acesta dispune de o varietate de navigatii Android ce functioneaza la fel ca un telefon, inclusiv pentru preluarea si initierea apelurilor. Fiecare produs corespunde unui anumit tip si model de masina. Tocmai din acest motiv nu mai sunt necesare alte modificari in bord.

Gama extinsa de navigatii auto au un pret ideal pentru orice sofer si o calitate superioara. In plus, vei economisi foarte mult, ne mai fiind necesar sa achizitionezi o alta masina pentru navigatie. Ai la dispozitie navigatie Opel Astra H, navigatie BMW, Audi, Chevrolet, VW si multe alte tipuri pentru autoturismul tau.

Impreuna cu fiecare navigatie vine si o camera de marsarier. Camera iti va fi de folos atunci cand parchezi, ecranul navigatiei schimbandu-se atunci cand schimbatorul de viteze intra in marsarier. Vei putea parca mai usor si in siguranta. Pachetele navigatiilor includ toate cablurile pentru instalare, cat si cele auxiliare.

Ecranele touchscreen te ajuta sa uiti de folosirea telefonului. Cu doar cateva atingeri poti prelua apeluri, le poti inita, poti verifica notificari pe retelele de socializare, poti asculta muzica, urmari GPS-ul, viziona filmul sau serialul preferat si le poti pune desene copiilor. Universul multimedia este la doar cateva atingeri distanta!

Soferii si ceilalti pasageri din masina se vor bucura in totalitate de o experienta placuta cu aceste navigatii. Interfetele sunt extrem de placute si se pot schimba temele in functie de preferinte. Meniul este in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana. Vei putea efectua toate actiunile in limba materna, fara sa iti apara termeni necunoscuti.

Navigatiile se pot conecta la telefon sau pot functiona independent prin sistemul de oprare Android. Chiar daca telefonul sau tableta ta au un alt sistem de operare, poti conecta navigatia prin intermediul MirrorLink sau Bluetooth.

Descarca toate aplicatiile dorite in navigatie, iar daca memoria de stocare nu este suficienta, poti atasa un USB! Vei avea disponibile toate aplicatiile de pe telefon direct pe navigatie si astfel vei fi mai concentrat la drum.

Scapa de posibilele amenzi ce au in vedere folosirea telefonului! Daca vrei sa comunici cu cei dragi poti prelua si initia apeluri de pe navigatie, mainile fiind in permanenta pe volan. Trebuie doar sa formezi numarul sau sa apesi o singura tasta pentru a apela. Toate aceste functii vin insotite si de altele.

Descopera gama larga de navigatii Android pentru autoturismul tau si comand-o online pe cea potrivita!

Leave a Reply