Din ciclul: Sunt idiot deci exist

Eu de felul meu nu suport cearta. De fiecare data incerc s-o evit. Las de la mine, tac din gura.. poate poate se termina totul. Da- nu, ce credeati ca scap asa usor? Nu-i bine nici cand incerc sa aplanez sau sa nu continui, ca pt idiotul celalalt cu care ma cert inseamna ca a avut dreptate si drept urmare trebuie sa continue cu cearta, cu jignirile. Doar e idiot nu ?!

Oh si nu suport cand te dai mare ca vrei sa ajuti (cu un scop bine gandit de tine doar) si tipa nu pica in plasa si atunci te enervezi si incepi si faci pe idiotul. Gen banezi pe unde poti, ceri tot ce ai dat, te bagi unde nu trebuie, imi stergi mie baza de date de la blog, imi reclami blogul ca spam .. si etc.

Apropo de asta, ca sa stiti de ce toate comentariile mele intra in spam sau de ce pe unele nu pot comenta ..

Cand vrei sa faci pe idiotul nu-ti trebuie multa munca, reusesti din prima .. Te gandesti cum faci sa dai vina pe celalalt, ca doar el e de vina si a vrut sa profite, iar tu ai vazut abia mai tarziu, nu ca ai fost tu idiotu care ai ajutat cu un scop si cand ai vazut ca nu merge ti-ai luat jucariile si-ai plecat acasa, ca sa faci scandal nu ca sa te potolesti.. Da- cum sa fie motivul asta.. Mai bine sa moara capra vecinului, nu?!

Sfat: ia-ti o viata si nu mai trai pe net .. si cum bine a spus cineva “nu te mai vaita ca o baba proasta” .. 😉

Leave a Reply