Elementele-cheie pentru o campanie de Content Marketing

Campaniile de Content Marketing reusesc sa atraga atentia publicului, astfel incat afacerea sa poata avansa la urmatorul nivel. Indiferent de business-ul creat, de la o firma de web design din Timisoara si pana la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Statele Unite, suntem de parere ca, la un moment dat, promovarea prin continut este mai mult decat o necesitate.

Astfel ca, daca va doriti sa va dezvoltati si mai mult afacerea pe care o detineti la momentul actual, atunci acest articol este pentru dumneavoastra. Haideti sa descoperim impreuna cele mai importante elemente de care trebuie sa tineti cont atunci cand facem referire la campaniile de promovare prin continut! 

Publicul-tinta

Publicul-tinta reprezinta strict categoria de persoane la care dumneavoastra va adresati prin produsele sau serviciile puse la bataie. Incercati sa aflati cat mai multe informatii cu privire la acesta, printre care cele mai importante detalii ar fi varsta, preferintele, interesele.

De exemplu, daca dumneavoastra va adresati copiilor cu varste de sub 5 ani, comercializand jucarii, atunci textele trebuie sa fie cat mai simpliste si atractive. In schimb, daca oferiti servicii catre companii, atunci limbajul folosit va fi cu totul diferit, abordand structuri mult mai profesioniste, care sa inspire seriozitate.

Topic-uri interesante si adaptate

Probabil stiti deja ca o campanie de Content Marketing atrage dupa sine si un continut mult mai calitativ si relevant pentru afacerea dumneavoastra. Tocmai de aceea, daca va doriti o schimbare in acest sens, sugestia noastra este sa aruncati o privire si asupra continutului publicat pana la acest moment in cadrul site-ului.

Daca pana acum v-ati ocupat dumneavoastra de acest pas, iar la acest moment va doriti o mica schimbare, va recomandam sa apelati la serviciile unui content writer, care sa va redacteze cateva articole.

De asemenea, in cazul in care lucrurile incep sa evolueze, puteti sa mentineti o colaborare pe termen lung. Veti vedea ca acest pas este o investitie si nu o cheltuiala!

Cuvinte-cheie

Un alt element ce nu ar trebui sa va lipseasca din cadrul articolelor publicate pe site sunt cuvintele-cheie. Acestea sunt foarte utile mai ales daca va doriti sa evoluati in topul cautarilor de pe Google. Cu toate acestea, nu uitati sa va limitati la un anumit numar de cuvinte-cheie in functie de numarul de cuvinte din cadrul site-ului.

Asadar, nu exagerati cu numarul acestora, tocmai pentru a nu avea parte de efecte nedorite. De asemenea, daca veti opta doar pentru cativa termeni de acest gen, Google va putea sa va scaneze paginile mult mai usor, deci, rezultatele vor fi maxime.

In plus, nu uitati sa acordati o atentie deosebita cu privire la termenii folositi, astfel incat acestia sa se potriveasca cu topic-ul ales si impreuna sa formeze un tot unitar.

Pentru aceasta situatie, puteti apela la diferite unelte, atat gratuite cat si cu plata special concepute pentru a va pune la dispozitie cuvintele cheie potrivite pentru domeniul dumneavoastra dar si subiectele pe care le abordati. Asadar, nu le ocoliti! Sunt mai utile decat pot parea initial!

Leave a Reply