Garsonierele moderne si de ce sunt acestea spatii ideale de locuit

In stil modern, tinand cont de cea mai recenta lege a locuintelor, garsonierele nu mai sunt acele spatii inghesuite pe care si le imagineaza toata lumea. Bine gandite si compartimentate, in asa fel incat sa avantajeze orice proprietar, tin in prezent cont in principal de nevoile umane: spatiu de locuit ce implica zona de gatit, de relaxare, de depozitare etc.

Desigur, daca un viitor proprietar se orienteaza dupa un dezvoltator renumit si care respecta cerintele, este evident ca rezultatul va fi unul multumitor. Iata ce garsoniere de vanzare Brasov ofera Maurer Imobiliare si de ce acestea sunt spatii de locuit avantajoase, ca o demonstratie a faptului ca garsonierele la ora actuala au un nivel de interes tot mai ridicat.

Garsoniera de 39 de mp

Conform planului, schitei de constructie, o garsoniera din palmaresul Maurer dispune de 39 de mp utili impartiti astfel: 18,20 mp pentru camera de zi, alti 6 pentru baie si 8,20 pentru bucatarie. La asta se adauga un hol de 6,60 mp si un balcon de 4,10 mp. Acest spatiu este chiar suficient chiar si pentru o familie, pentru cei singuri sau cu partener.

In functie si de preferinte, garsoniera in cauza se considera una avantajoasa. Spre exemplu, balconul are intrare din camera de zi, ceea ce izoleaza sa spunem cu inca un perete, deci camera va fi sigur una calduroasa. Mai apoi este vorba si de spatiile ce delimiteaza foarte bine utilitatea fiecarei zone. Daca la asta se adauga si ceea ce tine de costuri mai mici de intretinere, utilitatile lunare, ajungem la concluzia ca o garsoniera inseamna un spatiu mai restrans de locuit insa nu impune compromisuri la partea de confort.

Plata in rate

Maurer pune la dispozitia celor interesati diverse modalitati de plata a unei garsoniere de genul. Pentru ca sunt cazuri in care nu exista intreaga suma disponibila de plata, pentru ca partea financiara este adesea o piedica a multora ce isi doresc sa devina proprietari, cei de la Maurer Imobiliare reusesc sa multumeasca un public larg.

Achizitia unei garsoniere de la Maurer poate presupune achitarea acesteia in doua sau trei transe, in rate direct la dezvoltator. Cu 3 optiuni dintre cele mai avantajoase, oricine isi va gasi varianta care i se potriveste.

Zona foarte bine cotata

Este de preferat o garsoniera in Brasov decat un apartament cu 2 sau 3 camere in orice alta zona. Trebuie sa existe si un plan pe termen lung, tinand cont de faptul ca o astfel de investitie imobiliara poate fi si unica de-a lungul vietii. Sa ne gandim la orasul in sine cat potential are, chiar si numai din punct de vedere turistic, si se poate spune ca este deja justificabila investitia.

Mai mult decat atat, Maurer se axeaza pe un stil imobiliar caracterizat de finisaje perfecte, de materiale de constructii de calitate, pe o zona rezidentiala cu acces facil la diverse institutii si locatii. Cu atat mai bine o garsoniera in Brasov este un spatiu de locuit ce intruneste conditii excelente de locuit si este de preferat a fi considerata un plan imobiliar interesant.

Leave a Reply