Gentile din piele care iti vor inspira tinutele toamna aceasta

Toamna este anotimpul ideal pentru a aduce o abordare fresh garderobei tale, iar gentile de la Zevo sunt piese de rezistenta in tinutele ce definesc stiluri dintre cele mai variate. Ne-am obisnuit sa fim surprinsi mereu prin lansari de colectii vestimentare, accesorii, incaltaminte, care sa redefineasca ceea ce ne place sa numim outfit-uri in tendinte.

Pentru ca publicul feminin mai ales adora sa se afirme prin tinute unice, in intampinare vine si in acest sezon Zevo cu o linie de genti special create pentru acestea, dupa cum reiese si din motto-ul special al brand-ului: Zevo Bags, specially created 4 woman with multiple PURSEnalities. Smart, nu e asa?

Noua colectie de genti din piele de la ZEVO, pentru tinute de toamna inegalabile

Cui se adreseaza aceasta colectie deosebita de genti? Pentru ca materialul de baza este pielea naturala, se intelege ca sunt candidate perfecte femeile cu o personalitate puternica, cele care au incredere in fortele proprii.

Sunt o recomandare si pentru tine, indiferent de categoria din care faci parte. O geanta din piele atent aleasa este o cale prin care iti poti exprima personalitatea, aliata ta in orice context vestimentar.

Daca tii la imaginea ta, cea pe care o afisezi in societate, atunci poti miza pe modelele de sezon de la ZEVO cu incredere. Imbina ambitia, cu pasiunea pentru vestimentatie si modelul potrivit de geanta, iar apoi bucura-te de aparitii deosebite, apreciate la adevarata lor valoare.

Vei indragi colectia de genti pe care ti-o propune magazinul online indiferent daca esti femeie de cariera sau mamica. Fiecare model a fost special gandit, cu dragoste, pentru tine – ca sa fii la randul tau o inspiratie in aceasta toamna.

Stii ca la ZEVO gasesti cate tipuri de genti pentru fiecare personalitate? Magazinul are un portofoliu complex de fotografii in acest sens. Poti urmari conceptele carora au dat nastere aceste genti si pe retelele de socializare.

Spre exemplu, pe Instagram poti urmari ultimele update-uri vizavi de gentile Zevo, pe pagina Alexei, cea de la care a pornit acest concept interesant de genti, indragit de femeile de pretutindeni.

Deviza ei? Fall in love with ZEVO! Gentile din piele regasite in magazin te vor face sa te indragostesti de ele, mai ales ca au fost special gandite pentru tine, pentru femeia moderna, eleganta de astazi.

Raspandeste energie in jurul tau, fii acea prezenta feminina mereu cu zambetul pe buze, plina de optimism, care ii molipseste pe toti cu buna dispozitie, cu ajutorul gentii Zevo care ti se potriveste.

Descopera modelele actuale de la Zevo si asigura-te ca dai conturul dorit outfit-urilor de toamna. Impresioneaza fie printr-o tinuta in linii minimaliste si culori potolite de toamna, fie printr-o explozie de culori, intensificate cu ajutorul unei genti pe masura. Cand vine vorba despre accesorizarea garderobei cu astfel de accesorii pur feminine, magazinul mentionat este sursa ta de incredere!

Leave a Reply