Greseli frecvente care te pot impiedica sa obtii permisul auto

Permisul auto se obţine destul de greu astăzi, astfel că sunt candidați care pot da examenul pentru permis chiar și de câteva ori fără să îl ia.

Sala este de departe cea mai grea probă, întrucât în traseu, cu puțină atenție, poți să treci fără probleme de fiecare cerință.

Punctajul maxim, însă, la sală, este foarte greu de obținut, mai ales dacă nu există nicio pregătire teoretică temeinică. De asemenea, poate exista și o serie de greșeli comune pe care candidatul le face și care îi zădărnicesc încercările de a lua permisul auto. Una dintre greșelile frecvente constă în citirea superficială a legislaţiei.

Legislaţia rutieră este baza oricărui examen pentru permisul auto, așa că trebuie cunoscută deosebit de bine. Niciun viitor șofer nu va primi permisul fără să știe foarte bine ce are de făcut în trafic și fără a cunoaște legislaţia în vigoare.

Nu e suficient doar să parcurgi legislaţia o singură dată, ea trebuie învățată și exersată prin completarea de chestionare auto cât mai diverse pentru o fixare cât mai ușoară a noţiunilor vehiculate.

Învăţarea activă și parcurgerea cu atenție a testelor pentru examenul auto garantează reuşita în ziua examinării

Altă greșeală frecventă ţine de învăţarea doar cu ajutorul unor chestionare auto. Da, sunt foarte multe chestionare auto poliție și chestionare online, și făcând foarte multe puteți reține cam toate răspunsurile și mare parte din legislaţie, însă cunoaşterea temeinică a regulilor de circulație nu poate fi înlocuită de automatisme.

E bine să aveți pe lângă aceste chestionare și explicațiile clare ale unui instructor, așadar să învățați de la oameni avizaţi care vă pot sfătui cum să parcurgeţi mai ușor materia.

Nu e bine nici să faci teste pentru școala de șoferi doar înainte de examen, ele trebuie parcurse în timp și trebuie combinate cu practica, cu exersarea traseului.

Ideea este că aceste teste sunt utile, dar nu aveți cum să reţineţi toată informația în patru sau cinci zile și să obţineţi la examen punctaj maxim.

Și, tot legat de chestionare, nu trebuie să le faceți la foc automat ore întregi în fiecare zi; două ore pe zi e suficient, după care puteți merge pe traseu să puneți în practică ce ați învățat și să încercați să înțelegeți toate noțiunile studiate.

O greșeală pe care mulți candidați o fac este legată și de neacordarea importanţei punctajelor obţinute pe site-urile cu întrebări DRPCIV. Dacă nu reușiți să faceți 25-26 de puncte, va fi destul de dificil să mergeți la examen și să obțineți un punctaj maxim.

Cu DRPCIV-TESTE.ro ești sigur că treci sala și ai permisul auto în mână mai repede decât ți-ai închipuit

Toate aceste greșeli pot fi evitate în mare parte prin completarea unor chestionare auto pe drpciv-teste.ro.

Echipa din spatele site-ului a pus la punct o structură foarte clară și simplu urmărit pentru întrebările DRPCIV, sunt disponibile teste pentru toate categoriile de permis, accesibile de pe dispozitive mobile sau obișnuite, calculator, laptop.

Toate întrebările din teste sunt oficiale, au răspunsuri corecte, sunt verificate, fiecare capitol are și întrebări doar din el sau puteți să exersaţi completând răspunsurile la întrebările cu indicaţii și explicații.

Progresul e ușor de urmărit pentru orice chestionare auto DRPCIV de pe site, răspunsurile greșite sau corecte sunt contorizate, există și o simulare de examen pentru a vedea cum să vă descurcați la sală, atunci când aveți foaia de examen în faţă.

Tot pe site sunt și întrebări pentru redobândire permis, vă puteți programa online rapid, informațiile utile prezentate sunt disponibile într-o formă ușor de accesat și de înțeles.

Leave a Reply