Imbracaminte indrazneata pentru femei frumoase

Esti gata sa dai stilului tau o actualizare indrazneata, dar nu stapanesti prea bine arta amestecului de printuri?

Asocierea carourilor cu modele florale sau construirea unei tinute cu dungi si buline poate fi un mod proaspat de a incorpora mai multe posibilitati in garderoba ta sau in decorul de acasa. Iata cum sa faci asta cu succes:

Repeta culorile. Cel mai important de retinut atunci cand sunteti pe cale sa amestecati printuri este ca modelele trebuie sa aiba cel putin o culoare din comun.

Repetarea culorilor este calea de a ajuta printurile sa se completeze reciproc. Culorile pot atrage doua printuri complet diferite impreuna si sa arate ca si cum ar fi fost facute unul pentru celalalt.

O modalitate de a repeta culorile imprimeurilor este de a alege doua printuri cu aceeasi culoare dominanta. De exemplu, ati putea asorta o fusta cu dungi verde lamai si un sal de lana, cu un fundal in aceeasi nuanta de verde.

Pentru un aspect usor mai indraznet, alege o culoare mai putin dominanta dintr-un imprimeu si asorteaz-o cu o a doua culoare din alt imprimeu. De exemplu, daca aveti un print cu un dram de trandafir pe bluza, poart-o cu o pereche de pantaloni in carouri de culoarea trandafirului. Aceste geci dama Mathilde se potrivesc cu orice.

Culorile nu trebuie sa se potriveasca exact, dar ar trebui sa fie destul de apropiate pentru a fi clar ca sunt menite sa mearga impreuna.

Alege un imprimeu mare si unul mic. Daca aveti prea multe modele, in aceeasi dimensiune, tinuta ta sau decorul de acasa ar putea arata cam incarcat. Ganditi-va la printuri in ceea ce priveste marimea lor si alege o dimensiune mare si o dimensiune mai mica pentru a merge impreuna.

A avea imprimeuri intr-o gama de dimensiuni variata creeaza armonie vizuala in loc de dureri de cap. De exemplu, daca aveti o fusta cu un model floral mare, incercati sa o asociati cu un top in dungi subtiri. Daca ai o canapea cu un model cu niste carouri mari, folositi perne cu imprimeuri mai mici.

Urmati regula 60 la 30 la 10, atunci cand amestecati trei printuri diferite, scopul fiind acela de a avea cea mai mare amprenta 60 la suta din aspect, alegerea unui print mediu care sa cuprinda 30 la suta si cel mai mic imprimeu sa alcatuiasca ultimii 10 la suta ca un accent.

Aceasta regula echilibreaza aspectul general al printurilor si le pazeste de la a fi prea coplesitoare. De exemplu, ai putea purta o fusta maxi, cu un model floral mare, un top scurt cu un print in dungi mediu si sa accentuezi totul cu un mic colier cu un print colorat.

In casa, incercati asocierea unui tapet cu un print mare cu un scaun sau canapea cu imprimeu mediu si perne sau abajururi cu cel mai mic imprimeu.

Utilizati un detaliu puternic pentru a sparge printurile. Uneori, doua printuri care ar contraveni altfel, au nevoie de ceva solid pentru a le rupe.

Alegeti o culoare solida care se potriveste atat imprimeurilor, dar si dispune proeminent modelele, mai degraba decat a le stratifica unul peste altul. Acest lucru da ochiului o sansa de a se odihni in loc sa sara inainte si inapoi printre printuri.

Leave a Reply