Importanta alegerii pernelor potrivite intr-un hotel

Se spune ca nimic nu se compara cu momentul acela cand iti pui capul pe perna ta de acasa si te afunzi in lumea visurilor. Deseori, cand esti plecat de acasa si trebuie sa te cazezi la un hotel, te gandesti ca nu te vei putea bucura de acelasi somn ca si in caminul propriu.

Ca dupa o zi obositoarea, in urma careia esti extenuate, ai nevoie de o perna cat mai pufoasa si calduroasa pe care sa iti odihnesti capul, sa iti poti incarca bateriile pentru urmatoarea zi.

Dormitul pe spate necesita o perna subtire pentru a sprijini corect gatul. Dormitul pe o anumita parte necesita o perna mai ferma. Iar pentru dormitul pe burta este recomandat ca perna sa fie cat mai aplatizata pentru a fi evitate durerile cauzate in zona inferioara a spatelui.

Daca esti in cautarea de perne pentru hotelul tau acceseaza link-ul : www.lenjerii-hotel.ro si alege de acolo din gama larga de produse, tipul de perne hotel care sa se potriveasca.

Exista mai multe tipuri de perne:

  • Perne umplute cu spuma – sprijinul oferit de acest tip de perna este mai mare cu cat si densitatea acesteia este.
  • Perne umplute cu spuma cu memorie – sunt printe cele mai populare datorita beneficiilor pe care le au, capacitatea de modelare dupa forma corpului tau, varietatea din care poti alege, multitudinea formelor, dintre care si cunoscuta forma S care ofera sprijin gatului.
  • Perne umplute cu latex – cunoscute pentru rezistenta lor la diferitelor tipuri de mucegai si acarieni, este considerat cel mai ferm tip. Au fost create cu multa grija si sunt menite sa sustina gatul.
  • Perne umplute cu lana sau bumbac – au o textura destul de ferma, de aceea nu este potrivita pentru cei ce prefera pernele mai moi, dar de asemenea sunt rezistente la mucegai.
  • Perne umplute cu puf sau pene – dar cu totii stiti ca cea mai buna varianta este un echilibru armonios intre moale si ferm pentru a oferi sprijinul necesar corpului tau. Majoritatea expertilor recomanda pernele acestea pentru a te bucura de un somn linistit si sanatos.

Recomandarea celor de la lenjerii-hotel.ro este perna umpluta cu puf siliconat. Datorita capacitatii acesteia de a lua forma corpului uman, ofera conditii de relaxare si confort. Structura pufului impiedica formarea de bacterii, iar pernele sunt ergonomice si atenueaza mirosul, iar aerul circula cu usurinta printe granulele fibrelor, fapt ce previne transpiratia.

Invelite in fete de bumbac, pernele vor fi fixate si nu vor aluneca pe lenjeria de pat, bineinteles tot din bumbac. Pernele sunt necesare pentru a avea un somn linistit, sanatos si confortabil. Iar calitatea acestor perne se va ridica peste asteptarile oricarui oaspete. Intreaga gama de perne hotel este facuta pentru a satisfice nevoile tuturor.

Daca doresti si tu ca toti clientii sa aiba parte de un somn linistitor, confortabil si cat mai relaxant, folosind aceste perne pentru a spune ca nu exista alt loc mai bun din care sa se poata trezi cu bateriile incarcate.

Leave a Reply