Inmormantare ieftina – SE ACHITA IN TOTALITATE CU TALONUL DE PENSIE

Anul acesta statul a aprobat un ajutor de inmormantare de 2681 ron. Banii acestia se vor deconta persoanei care dovedeste ca a achitat toate cheltuielile legate de inmormantare. Trebuie sa stiti ca acest ajutor de inmormantare se deconteaza total pentru pensionarii care au decedat, dar si pentru persoanele care au avut asigurare.

Pe de alta parte suma se poate deconta pe jumatate cand vorbim despre un membri din familie ce nu detine un pret personal de asigurari sociale, ci este in intretinerea titularului.

Practic daca persoana draga care a decedat era pensionara dumneavoastra nu veti plati nimic pentru inmormantare, daca alegeti pachetul standard. Este suficient sa ne oferiti talonul de pensie, iar mai departe noi ne vom ocupa de tot ceea ce presupune organizarea inmormantarii, inclusiv cu sicriul si imbalsamarea.

Pentru a beneficia de ajutorul de inmormantare trebuie sa faceti un dosar pe care sa-l depuneti cat mai curand la autoritatile competente. Avand in vedere ca noi avem experienta si ne ocupam de acest lucru foarte des, vom putea sa obtinem in cel mai scurt timp ajutorul de inmormantare pentru dumneavoastra. Pentru intocmirea acestui dosar va fi nevoie sa ne oferiti cateva documente cum ar fi cuponul de pensie al persoanei care a decedat, certificatul de deces atat in original cat si o copie, o cerere tip pe care v-o putem pune noi la dispozitie, precum si documente din care sa reiasa care sunt cheltuielile de deces.

Dupa ce va ajutam sa intocmiti acest dosar pentru obtinerea ajutorului de inmormantare el trebuie depus la Casa de Pensii teritoriala sau locala sau dupa caz la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca, respectiv la angajator daca era vorba despre o persoana activa pe piata muncii.

Pentru a va ajuta in aceste clipe dificile cand trebuie sa faceti fata pierderii unei persoane dragi, http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/ va poate ajuta cu toate lucruri ce trebuie facute pentru a obtine ajutorul de inmormantare. Nu trebuie sa platiti nicio taxa in plus.

Am conceput trei pachete de inmormantare care includ toate serviciile legate de ceea ce trebuie facut pentru organizarea in bune conditii a ceremoniei de inmormantare. Toate aceste trei pachete nu implica niciun cost in plus fata de ajutorul pe care il veti primi de la stat. Ceea ce trebuie sa faceti este doar sa prezentati talonul de pensie care este necesar pentru obtinerea ajutorului de inmormantare. Intrati pe http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/pachete-funerare/ si verificati acum care sunt pachetele de inmormantare si ce servicii includ acestea.

Leave a Reply