Intregeste tinutele tale cu genti bine alese, de marca Desigual

Pentru iubitoarele de frumos, Desigual este deja un brand binecunoscut. Acesta isi are originile in cultura spaniola. A fost creat de un tanar ambitios si iata ca energia sa si-a spus cuvantul.

Putini stiu ca in spatele acestui brand a stat ideea de a sparge tiparele conservatorismului. In schimb, Desigual si-a propus sa vina cu o altfel de varianta, sa denote ca neconventionalul este mai incitant.

Desigual a reusit sa seteze reperele unei mode moderne, de inalt nivel, in care sobrietatea nu are ce cauta. Piesele create sunt vesele si inovatoare. Dintre acestea se remarca si colectia de genti Desigual, in egala masura interesante, care fac dovada teoriilor acestui brand.

Gentile Desigual sunt oferite de Differenta

Este destul de greu sa gasesti in tara un magazin de incredere, unde produsele sunt realmente originale. Iata insa ca e-shop-ul Differenta reuseste sa multumeasca acest segment de public.

Produsele sunt 100% originale, disponibile in cel mai scurt timp, intrucat stocul magazinului este unul generos si mereu actualizat. Asta inseamna ca ceea ce comanzi ajunge la tine in timp util.

In ceea ce priveste gama de genti, ai de unde alege un stil care sa se potriveasca cu orice tip de tinuta. O geanta Desigual fii sigura ca desavarseste eforturile tale de a completa tinuta si de a crea un look impecabil, dar mai ales unul care atrage privirile.

Interesant este ca nu de fiecare data este vorba de un print colorat sau chiar multicolor, floral, ci poate fi vorba de piele stantata. Asadar, in unele cazuri este vorba de ornamente precum broderie, sclipici si logo cele care scot din anonimat un anumit tip de geanta.

Un stil interesant este cel al broderiilor care se etaleaza pe geanta. Acestea insufletesc accesoriile si le fac unice. Spre exemplu stilul Bols, o geanta multifunctionala, are broderie – reprezentand astfel un design perfect pentru primavara-vara, adica inclusiv pasari colorate. Acestea anima imaginea si desigur adauga acel element de originalitate.

Esti in cautare de stil mai elegant? Poti incerca gentile Desigual si cu o forma atipica, crossbody, de marime mijlocie. Un roz delicat este completat de broderie, ceea ce rezulta intr-un tip de geanta care iti va fi pe plac.

Gentile de mana, de diferite dimensiuni, cu modele mandala reliefate pastreaza conceptul de simplitate oarecum. Tonurile de culoare sunt deosebite la randul lor, vibrante, interesante.

Daca inca te simti atipica si nu ai gasit ceea ce iti place, cauta in toata aceasta colectie un rucsac. Este inca la moda si de obicei se preteaza a fi alegerea celor mai sportive din fire. Este asadar casual si practic, iar la Desigual propunerile de stil se refera la acel tip de rucsac foarte bine definit ca forma, lucios, cu textura ce are logo imprimat.

Practic aici vei gasi cate o geanta pentru fiecare stare a ta, pentru fiecare zi in care doresti sa etalezi un altfel de stil. Exprima-ti gusturile cu alegerea unei genti ce te scoate in evidenta. La differenta.ro gentile Desigual sunt incluse intr-o colectie variata pentru toate gusturile.

Leave a Reply