Jocurile online in pas cu tehnologia

Jocurile online au fost create, in special, pentru a avea un impact asupra pasionatilor de internet, lucru care s-a si intamplat dupa crearea lor, caci acestea au devenit populare intr-un timp destul de scurt. Chiar daca par simple, jocurile online sunt foarte greu de creat, necesitand o perioada de munca destul de lunga si o atentie sporita. Acest lucru, mai ales cand vorbim despre jocurile online nou-aparute si care, de multe ori, intrec orice imaginatie, unele dintre acestea fiind chiar peste asteptari si provocand chiar dependente greu de tratat.

Un joc online poate avea destul de multe efecte asupra celui care il joaca, iar acestea pot fi pozitive sau negative. Exista jocuri online pe care psihologii ne recomanda sa le evitam, din cauza efectelor psihologice pe care acestea le pot avea asupra creierului uman. Iar acest tip de jocuri online de pe jocuridiamante.ro sunt mai ales nerecomandate copiilor, deoarece ele pot influenta negativ psihicul acestora. Si vedem la televizor destul de multe cazuri care duc copiii la gesturi extreme, unele datorate acestor jocuri online. Insa, exista si jocuri online special create pentru acestia, care le pot dezvolta copiilor psihicul si care pot chiar ajuta la o crestere buna a acestora. Si aici intra in schema jocurile online bazate pe cultura generala. Aceste jocuri online sunt recomandate copiilor, deoarece pot imbunatati cresterea si dezvoltarea mentala a acestora, si nu in ultimul rand, le pot pune acestora creierul in miscare.

Dar atunci cand spunem ca jocurile online pot avea consecinte grave, ne putem referi chiar si la adulti, caci si in cazul acestora jocurile online pot avea multe influente negative. In randul adultilor impatimiti ai internetului, exista un numar destul de mare de “obsedati” de jocurile online. Multi dintre acestia recurg la gesturi extreme din cauza acestor jocuri online de care devin obsedati, fara sa-i mai interseze absolut nimic din ceea ce se intampla in jur. Insa, si pentru adulti sunt jocuri online special create, care pot avea, de asemenea, si influente pozitive, care le pot aduce zambetul pe buze si ii pot scapa pe acestea de plictiseala si mai ales, ii pot scoate din rutina zilnica. Toate astea trebuiesc luate in considerare, caci atunci cand doresti sa incepi a-ti alunga plictiseala apeland la ajutorul unui joc online, trebuie sa te asiguri ca nu o sa devii dependent de acesta si ca nu o sa il lasi sa te abata de la lucrurile pe care trebuie sa le faci in fiecare zi.

Jocurile online trebuiesc privite ca atare, caci ele sunt create doar in scopul alungarii plictiselii intr-un mod placut, nicidecum in alte scopuri. Si trebuie sa fiti foarte atenti in legatura cu toate aceste aspect, caci majoritatea dintre jocurile online provoaca o dependenta ce se trateaza greu!

Leave a Reply