Marturii ieftine si inspirate, pentru o nunta fara cusur

Organizarea unei nunti reprezinta o dubla emotie pentru tinerii casatoriti. Dincolo de fastul evenimentului, aceasta presupune si preocupare importanta in ceea ce priveste bugetul alocat. Caci, daca ne gandim doar la sumele alocate pentru inchirierea salii de petrecere, pentru meniuri si pentru muzica, trebuie sa luam in calcul o cheltuiala initiala de cateva mii de euro.

La toate acestea se adauga cheltuielile legate de alegerea tinutei, a inelelor de logodna si a aranjamentelor florale, care nu sunt nici ele de neglijat, ci dimpotriva. Prin urmare, orice cheltuiala in plus este privita cu circumspectie, astfel incat tentatia de a face economii este una pe masura.

Cu siguranta insa, atunci cand dramuiesti bugetul organizarii unei nunti nu trebuie sa omiti oferirea de marturii invitatilor.

Chiar daca, aparent, acestea vor pune o presiune suplimentara pe bugetul deja stabilit, marturiile sunt astazi accesoriile fara de care aproape nu poti concepe o nunta. Iar pentru ca grijile tale sa fie risipite, iti spunem ca ai astazi la dispozitie marturii ieftine, dar la fel de inspirate, cu ajutorul carora poti lasa o impresie placuta invitatilor.

Sa vedem insa care ar fi cele mai uzuale modele de marturii ieftine pe care le gasesti pe piata la momentul de fata.

Marturii sub forma de brelocuri

Pentru a fi bine primite, este indicat ca marturiile sa imbine utilul cu placutul. Din acest motiv, oferirea unor obiecte practice, dar ambalate intr-un fel care sa fie placut privirii, te poate scoate din orice incurcatura.

Iar niste brelocuri cu figurine haioase ori chiar mai atent lucrate, din metal sau chiar din lemn, imbracate intr-o fundita din catifea sau din matase, pot reprezenta niste marturii ieftine, demne de luat in calcul.

De asemenea, in afara de brelocuri, poti opta pentru desfacatoare de bere din fier forjat sau chiar dopuri metalice pentru sticle de vin ori de sampanie.

Iar daca un meniu sau un sortiment de vin cu siguranta ca vor fi uitate pana la urmatorul eveniment, cu siguranta ca un dop pentru sampanie, mai ales daca este inspirat ambalat, va ramane o amintire placuta pentru multa vreme, pentru cei care au avut norocul sa-l primeasca.

Cruciulite din argint si cutii de bijuterii

O alta tentatie la evenimentele de acest gen o reprezinta oferirea de bijuterii simbolice, ce pot fi folosite de invitati si in alt context. Din acest punct de vedere, la nuntile cu bugete generoase s-au oferit in dar chiar perle sau cristale semipretioase, ce pot fi atasate la coliere sau inele.

Pentru nuntile cu buget redus insa, o cruciulita din argint, ce poate fi purtata apoi ca pandantiv sau la o bratara, dar si o cutiuta din catifea rosie pentru bijuterii, pot reprezenta un set de marturii perfecte pentru evenimentul tau.

Leave a Reply