Masajul, intre relaxare, tratament si erotism

Saloanele de masaj se pot imparti in cateva categorii distincte, functie de specificul fiecaruia. Avem, astfel saloane de masaj terapeutice, saloane de masaj de relaxare si saloane de masaj erotice.

Ultimele functioneaza la limita legalitatii si doar in paginile de mica publicitate din ziare, iar celelalte doua la vedere, in diferite cabinete sau adevarate centre de relaxare sau spa.

Sa le luam pe rand. Saloanele de masaj terapeutic sunt vizitate in primul rand de acele persoane care au nevoie de anumite tipuri de masaje, foarte bine definite ca tehnica si care pot rezolva probleme ce tin de functionarea buna a muschilor, articulatiilor sau oaselor.

La noi, genul acesta de masaj nu este foarte accesat din cauza preturilor destul de ridicate. Este destul de greu sa faci masaj terapeutic timp de o ora sau doua unei persoane si de aici si pretul ridicat. Insa se merita.

Dar pentru asta trebuie sa ai si multe cunostinte profunde, nu numai despre tehnica masajului, ci si despre anatomia omului pentru ca masajul sa fie eficient si folositor.

Fara aceste lucruri, masajul devine unul de relaxare pe care toata lumea poate sa-l faca. La urma urmelor, tehnica masarii muschilor ca sa-i relaxezi, fara sa folosesti multa forta, ci mai mult o mangaiere apasata, este la indemana oricui. Nu-ti trebuie cine stie ce cunostinte ca sa faci asta.

Te poti lasa chiar in voia mainilor tale si ele vor sti ce sa faca pentru a relaxa muschii. Nu v-ati frecat niciodata o mana sau un picior atunci cand ati avut crampe?

Ei bine, ceva de genul asta este si masajul de ralaxare. Numai ca, pe mana unui profesionist parca e mai bine. Mai ales daca se aplica si niste pietre calde sau te invelesc in prodoape pufoase, moi si calde. Ah, ce placut este!

Apoi este masajul erotic. Cele care il practica, pentru ca mai mult femeile fac genul asta de masaj, spun ca este ceva erotic din care se exclude partea sexuala.

Adica barbatul sta dezbracat ca la un masaj obisnuit, iar femeia ii face masaj nu numai cu mainile, ci cu toate partile corpului ei. Practic, este un masaj de excitatie sexuala fara a se duce actul pana la capat. Cam greu pentru barbatul supus unei astfel de cazne.

Cum sa se multumeasca el numai cu jumatate de placere? S-ar putea sa obtina si restul daca plateste mai mult. Sau poate nu. Depinde de la salon la salon. Numai ca plata pentru partea a doua inseamna prostitutie deja si se intra in zona ilegalitatii.

Partea asta de masaj erotic sector 4 este placuta daca o savurezi si nu te tii scai de gandul sexual. Te poate relaxa foarte eficient si nu te lasa obosit ca dupa un act sexual.

Leave a Reply