Mâţe fight.

Cu cata delicatete si determinare se pot bate fetele. Suta-n mie o vazut toata lumea cel putin o altercatie intre 2 sau mai multe reprezentante ale sexului frumos. Unghii in gat, in buze, rupere de unghii, smulgeri de par, aplicari energice de palme. Aproape niciodata pumni. Ma refer la majoritatea din noi, muierile. Ca mai sunt si domnuce care se stiu apara, asta da, am vazut, n-am testat. Dar in general, o fata da cu pumnul numai in umarul unui barbat.
Nu exista limita de varsta pentru disputele violente dintre fete. Daca baietii se bat atunci cand ii mangaie cu aripa schimbarii pubertatea si teribilismul de dupa ingrosarea vocii, femeile isi aplica una altei corectii si la 7 ani , si la 18 si la 30 si la 50. De ce? Vorba reclamei ” Pentru ca meriti”. E o rusine? Da, pentru conservatori, pentru feministe. Daca privesti bataia lasand la o parte ratiunea e ceva total normal. Si daca luam in vedere si “rautatea” cu care clar ne deosebim de barbati, apai se intareste ideea asta.
De ce ne vine noua, femeilor, sa ne batem? Pentru ca tot fata de barbati, noi vedem in detaliu tot. Ne sare tandara in bucati mii si mii in toate partile, vedem orice nimic. Si uneori ii chiar recomandata o iesire violenta pentru descarcarea tensiunii. Sunt si alte metode bineinteles, dar amu ma refer strict la bataie.
Intaia oara cand m-am fugarit cu o fata, inspre finalizare violenta, a fost in clasa a5a. O vecina de-a mea, Iuliana, n-o stiti, m-a facut tiganca. Atunci intradevar, eram mai tuciurie, dar nici urma de sange de migrator nu-mi curgea prin vene. M-am enervat atat de tare, incat, foarte determinata m-am dus in curtea casei, am luat o matura si am inceput sa fug dupa ea, aplicandu-i din cand in cand, cate o “curatare” de paie. Plus replici ca ” Sunt si tigani albi tu proasto”.
N-a fost chiar o bataie tipica, n-am apucat s-o trag de par decat de cateva ori. De atunci nu am mai avut parte de asa ceva, desi mi-am dorit. Ce m-a oprit? Gandul ca as putea nenoroci pe careva. M-as bate insa acum? Pfuai de capu’ lor. Clar! M-as destinde psihic si in alt mod.
Sunt extrem de realista ca noi, oamenii nu suntem atata de complecsi pe cat ne dam. E totul simplu, dar dintr-o umflere de pene narcisista, ne vrem interesanti si uitam ca stam la baza uniunii a doua elemente evidente: instinctul animal si un strop de ratiune, doi-trei picuri acolo.
Asa ca, draga pisica si draga soricelule, daca-ti vine sa te bati , bate-te. Da-i sa te tina minte. Daca esti integru, te va opri ratiunea. Ca sa-ti depasesti statutul de mediocru inferior, testeaza-ti pornirile, da-ti voie sa te cunosti.

Leave a Reply