Metode contraceptive

Daca am fost plecata, n-am avut cand sa scriu si cititorul meu fidel ma trage de ..urechiuse (:*:*) sa scriu mai des.

Acu sa vedem ..

In general prima metoda contraceptiva este prezervativul. Unul dintre cele mai eficiente metode contraceptive existente si cea mai folosita, zic eu. Problema este ca multi refuza sa-l foloseasca, iar aici ma refer si la fete si la baieti. Destul de rare sunt motivele plauzibile pt “nu folosesc prezervativ”, dar existente. Este recomandata folosirea prezervativelor pt prevenirea unei sarcini nedorite cat si pentru prevenirea infectarii cu BTS.

anticonceptionaleAnticonceptionalele, dupa parerea mea, sunt bune atunci cand ai o relatie serioasa, incredere in partener si mai ales, o viata sexuala activa. Nu vad rostul lor atat timp cat tu acu esti cu cineva, maine nu mai esti. Nu trebuie luate la intamplare si cand iti aduci aminte ci dupa un control la medic si recomandate de el. Si mai ales sa fie luate regulat dupa intructiunile medicului. daca le iei alandala e posibil sa ai ameteli, greturi si chiar sa te si ingrasi. Decizia iti apartine ..

Dupa parerea mea astea sunt cele mai importante si folosite metode contraceptive, dar NU singurele . Si la indemana oricui. Numai de tine depinde cum si cand le folosesti. Dar nu uita ca vorbim despre viata ta aici. Si, zic eu, conteaza mai mult decat placerea.

Remember, use condoms, be protected !!

1. Dupa parerea ta, care’s cele mai bune metode contraceptive ?

2. Tu pe care le preferi?

Daca este cineva doritor, o poate prelua 😛 .

Leave a Reply