Parfum de barbat caron yatagan eau de toilette 125ml

Iti doresti un parfum oriental cu miros lemnos si masculin pentru zilele in care vrei sa fii indraznet? Yatagan este un parfum lansat pentru prima data in anul 1978 si creatorul sau este Vincent Marcello.

Notele de varf sunt reprezentate de lavanda, galbanum, pin, macris, busuioc de balta si menta. Notele de mijloc sunt din stejar, licheni, pelin si paciuli in timp ce notele de baza sunt moscul, castoreumul si notele lemnoase alaturi de tamaie.

Parfum De Barbat Caron Yatagan Eau De Toilette 125ml este parfumul care te va trezi la viata imediat ce il pulverizezi avand in vedere faptul ca notele de varf sunt puternic aromate avand miros de busuioc, menta si pin. Aroma de conifere te va face sa te simti energizat si puternic in timp ce menta iti va trezi simturile si te va face mult mai relaxat. Ulterior vei ramane pentru ceva vreme cu notele de mijloc care te vor introduce in starea perfecta in care sa porti un parfum oriental.

Mirosul de stejar si pelin va atrage cu siguranta atentia intr-un mod pozitiv a celor din jurul tau si ii va face atenti la tine si la tinuta ta. Acest parfum nu este pentru tinute sport si este perfect pentru seri rafinate si pentru tinute elegante in care sa reverberezi masculinitate si finete in acelasi timp.

La final vei ramane cu moscul si notele lemnoase la care se adauga tamaia, aceasta fiind combinatia ideala pentru serile in care vrei sa ii impresionezi pe toti. Oricine se va apropia de tine va simti clar mirosul de tamaie amestecat cu mosc. Partenera ta va inchide ochii si se va visa pe o plaja orientala alaturi de tot ce defineste aceasta lume plina de aroma si de culoare.

Alegand acest parfum vei dovedi clar ca este o persoana nu doar rafinata ci si priceputa. Combinatia este facuta astfel incat notele de baza sa se simta discret si sa nu fie deranjante.

Atunci cand citesti tamaie vei avea tendinta sa te gandesti la arome puternic artificiale insa acest parfum nu are nimic in comun cu kitchul si aromele se simt natural asa cum sunt ele de fapt in realitate.

Nu te gandi la un parfum dulce pentru ca nu este cazul aici. Parfumul acesta nu este deloc dulce si daca ar fi un singur cuvant pentru a il caracteriza atunci acesta ar fi cu siguranta spicy chiar daca in compozitia sa nu exista condimente importante.

Cu siguranta in momentul in care te uiti la filme care prezinta elemente din viata orientala in mintea ta se formeaza un miros specific. Daca este asa cu siguranta intelegi catre ce trimite acest parfum incantator cu arome orientale.

Vei inchide ochii si in mintea ta se va forma imaginea unei plaje viu colorate si pline de viata cu femei voluptoase care se misca gratios. Doar pulverizeaza acest parfum si lasa-te purtat de ritm. Acesta cu siguranta este pun parfum care te poarta si care te defineste.

Leave a Reply