Pentru o viata mai buna in Bucuresti

Bucurestiul este un oras destul de scump, iar cand spun acest lucru ma refer in special la preturile apartamentelor din acest oras.

Intr-adevar si nivelul de trai in Bucuresti este unul cu mult mai ridicat decat cel din orasele mai mici din tara noastra, insa dupa cum spuneam, nu oricine isi permite sa isi achizitioneze un apartament in Bucuresti.

Spre exemplu, pretul unui apartament in Bucuresti este cam de 5 ori mai mare decat pretul unui apartament din provincie, lucru care inca nu poate fi justificat.

Pentru ca un om de rand sa isi poate cumpara un apartament in Bucuresti, acesta are neaparat nevoie de un credit la o banca.

Problema este insa ca bancile nu acorda credite atat de mari oricui, iar pentru a putea beneficia de un credit care sa iti ajunga pentru achizitionarea unui apartament in Bucuresti, trebuie neaparat sa dovedesti banii ca ai un venit lunar care sa iti permita sa achiti ratele acestuia si sa iti ajunga sa mai si traiesti si sa iti achiti si celelalte datorii.

Desigur, exista si cateva programe initiate de Guvern care ajuta tinerii sa isi cumpere locuinte, insa dupa cum stim destul de bine, si de acestia beneficiaza tot cei care au salarii cat de cat mari.

Insa in cazul in care reusesti sa obtii un credit la o banca, si care sa iti ajunga sa achitizionezi un apartament in Bucuresti.

Nu trebuie sa te grabesti si sa cumperi primul apartament care iti iese in cale, ci este indicat sa cauti si sa alegi bine. Pana atunci poti alege apartamente in regim hotelier. Sa iti cumperi un apartament nu e ca si cum ti-ai cumpara un telefon, iar tocmai din acest motiv este nevoie sa cauti asa cum trebuie si sa te interesezi de absolut toate detaliie.

Iar pentru a face toate aceste lucruri, internetul este cel care te poate ajuta intr- o destul de mare masura. Si spun acest lucru pentru ca in ziua de astazi, majoritatea proprietarilor care doresc sa isi vanda apartamentele, le scot pe acestea la vanzare pe unele site- uri de anunturi imobiliare de pe internet.

Astfel ca, nu este nevoie decat sa deschizi calculatorul si sa cauti pe site- urile de anunturi imobiliare un apartament al carui pret sa se incadreze in banii care i- ai obtinut de la banca sau daca nu sa dai un search intr- un motor de cautare dupa niste cuvinte reprezentative, care sa te poata duce chiar spre apartamentul mult dorit.

Iar spre exemplu, daca doresti sa iti achizitionezi un apartament cu 2 camere in Bucuresti, cautarea poate fi data chiar dupa cuvintele “apartamente de vanzare bucuresti 2 camere”, iar in urma acestei cautari cu siguranta iti vor aparea drept rezultate o multime de astfel de apartamente scoase la vanzare.

Leave a Reply