Pentru o viata sanatoasa utilizati fotolii de masaj by Masatto

Ni se predica de multa vreme ca secretul unei vieti sanatoase este echilibrul in toate, ca avem nevoie de parti egale de odihna, munca si hrana, ca stresul trebuie limitat si ca viata haotica trebuie corectata. Tentatiile sunt insa mari. Alimentatia gresita, diverse vicii, un program incarcat si mai ales ritmul cotidian acum ne fac sa ne pierdem pe drum.

Viata sanatoasa este usor de compromis. Iata ca poate la fel de usor este de recastigat, cel putin din momentul in care descoperim gama de fotolii de masaj by Masatto. Brandul in cauza este arhicunoscut deja, un titan al nisei, cel care pune la dispozitia publicului fotolii de masaj complexe.

Acestea nu doar maseaza, ci ofera o experienta completa, pentru ca adapteaza tehnicile de masare, pentru ca permite sa asculti si muzica in acelasi timp, creeaza acea atmosfera prielnica pentru masare, uneori poate chiar cu lumini ambientale – la modelul Bellatrix.

Masajul, terapia oferita de fotoliile Masatto

Stim ca atunci cand masam o zona, simtim o usoara incalzire si stare de bine, parca si durerea locala este diminuata. Mai cu seama cand masajul este intens, viguros, cand acesta atinge specific punctele acelea dureroase.

Sa luam exemplul durerii de spate, una dintre cele mai comune de altfel, pentru o mare parte dintre noi. Facem abstractie de varsta. Unii muncesc mult in picioare, altii in fata ecranelor si in cele din urma ambele categorii de persoane ajung sa se confrunte cu durere de spate, mai ales in zona lombara. Masajul poate combate durerea si pe termen lung poate contracara efectele resimtite de munca indelungata in pozitii incomode.

Specialistii spun ca pentru a fi eficient, un masaj menit sa amelioreze durerea de spate trebuie efectuat circular, de-a lungul coloanei vertebrale si pe ambele parti. Atentia trebuie acordata si zonei coccisului, adica la baza coloanei vertebrale.

La fel de benefice pot fi si miscarile de compresie ori cele de frecare. Astfel de miscari sunt executate  cu succes de pernele de aer, ce se comprima, rolele ce se incalzesc si a miscarilor acestora, ce se intind de-a lungul coloanei, gratiei sinei de tip SL.

Si asta nu este tot. Aceleasi fotolii pot fi setate ca intensitate a masajului, sunt precise pentru ca pana sa initieze programele de masare vor scana ocupantul, iar functia zero gravity va ajuta la detensionare si la a elimina presiunea de pe coloana in mod special.

Decoperiti ce inseamna cu adevarat sa va simtiti bine, in vigoare, energizati si detensionati, cu Masatto!

Contact:

Masatto București

+40 735 518 967

Masatto Cluj

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Leave a Reply