Scapati de ideile preconcepute despre  brazii de Craciun artificiali

Intelegem slabiciunea pentru traditie, dar va sugeram sa renuntati la preconceptiile inutile despre  brazii de Craciun artificiali. Desigur, inca mai puteti gasi  brazi de Craciun care au ace care seamana cu perii unei perii, dar este destul de obisnuit sa nu puteti deosebi un brad de Craciun artificial de buna calitate de unul viu doar uitandu-va la el.

Trebuie sa o atingi pentru a vedea adevarul. In ultimii ani, au existat nenumarate progrese in ceea ce priveste designul, textura, aspectul si intretinerea reala a  brazilor artificiali. Aparitia tehnologiei si a productiei de  brazi de Craciun moi 3D a marcat o schimbare fundamentala in designul  brazilor de Craciun artificiali, care gasesc in fiecare an tot mai multi clienti multumiti.

Amprenta ecologica a productiei de brazi de Craciun artificiali este, de asemenea, importanta. Furnizorul nostru de  brazi de Craciun este un producator de  brazi de Craciun renumit la nivel mondial, care se mandreste cu faptul ca foloseste numai materiale plastice de calitate superioara, fara tratament agresiv cu inmuiere chimica, solventi si alte substante chimice. Rezultatul acestor principii este durabilitatea materialelor, neinflamabilitatea lor, mirosul zero, siguranta materialelor utilizate pentru sanatate si mediu.

Nu ezitati sa cumparati un brad de Craciun artificial online.

Sunteti dispus sa cumparati online sau trebuie sa vedeti un brad de Craciun fizic? De ce ar trebui sa faceti un compromis si sa cumparati un brad de Craciun de la un magazin local care are doar cateva modele de brad?

In cazul  brazilor artificiali, cea mai buna alegere, cea mai buna calitate si cele mai recente inovatii sunt oferite pe internet. In plus, atunci cand cumparati online, puteti compara  brazii in confortul propriei case. In plus, numai atunci cand cumparati online, puteti returna sau schimba bunurile in cateva zile, fara a da niciun motiv.

Sisteme de fixare a ramurilor

brazii de Craciun artificiali au 2 tipuri de sisteme prin care ramurile sunt atasate de trunchiul bradului. Unul dintre ele este un sistem in care crengile sunt fixate permanent de trunchi cu o sarma durabila si flexibila. Odata ce bradul este ridicat, este pur si simplu o chestiune de desfasurare a ramurilor, una cate una (fiecare fiind deja la locul ei). Dupa sarbatori, tot ce trebuie sa faceti este sa indoiti ramurile inapoi la starea lor initiala si sa le impachetati in cutie. Toti  brazii nostri din PVC au acest sistem.

Cel de-al doilea sistem este OpenTREE. Ramurile bradului artificial sunt suspendate de trunchi, ceea ce face foarte usoara manipularea bradului atunci cand il instalati. Odata ce partile individuale ale bradului sunt asezate pe suport, ramurile se intind singure si tot ce trebuie sa faceti este sa modelati acele in functie de ideea dumneavoastra.

Asamblarea este la fel de rapida, trebuie doar sa pui crengutele in starea lor originala, sa intorci partea de brad, sa o pui in cutie si este echipat. Numai arborii din combinatia de material PE si PVC (3D) au acest sistem, cu exceptia pinului norvegian care se distinge.

Leave a Reply