Sfaturi utile pentru programarile la salon prin Stailer

Ai auzit de platforma Stailer? Aceasta este una dintre cele mai simple metode prin care poti face o programare la salon, fara sa apelezi telefonic sau sa te deplasezi. Site-ul este disponibil in 5 orase din tara. Fiecare salon contine o multime de informatii pe care le poti lua in considerare inainte de a merge la salon. Mai jos ai cateva sfaturi utile pentru programarile la salon prin Stailer.

Saloanele de infrumusetare si stilistii din Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj Napoca si Bucuresti s-au inscris pe stailer.ro. Serviciile prestate corespund atat femeilor, cat si barbatilor. Majoritatea dintre ele coincid cu ambele genuri, insa la fiecare este diferit. In plus fara de barbati doamnele se pot bucura de remodelare corporala, iar domnii de ingrijirea barbii. Poti face oricand programari la servicii de cosmetica la salon One Beauty Concept sau la oricare dintre stilistii disponibili.

Iata cateva sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand te programezi prin acest site:

  1. Compara preturile

Fiecare salon utilizeaza diferite produse si tehnici de infrumusetare. In functie de acestea si de tipul parului, tenului si corpului tau se fac si preturile. Daca ti se pare ca pretul nu coincide cu bugetul tau, nu te programa si continua cautarea! Timpul petrecut pe stailer.ro este gratuit, asadar ai o multime de timp la dispozitie pentru a gasi salonul potrivit. Vezi si in acest articol cum trebuie sa alegi salonul.

  1. Analizeaza zona

Saloanele si stilistii de pe aceasta platforma contin informatii cu privire la zona in care se afla. Daca este prea departe de casa ta sau de locul unde lucrezi, poti cauta un alt salon. De asemenea, ai posibilitatea de a vedea si fotografii din interiorul salonului pentru o alegere mai facila.

  1. Studiaza serviciile si rezultatele salonului

In categoria de sfaturi utile pentru programarile la salon prin Stailer este inclusa si studierea serviciilor si rezultatelor. Fiecare salon are atasate fotografii cu lucrarile specialistilor, pentru ca fiecare client sa stie cum se lucreaza. Acestea contribuie la formarea unei opinii, astfel incat sa nu fii dezamagit. Daca lucrarile nu se potrivesc cu asteptarile tale, poti cauta oricand un alt stilist sau un alt salon.

  1. Onoreaza programarea!

Odata ce ai finalizat programarea, nu mai ramane decat sa te prezinti la salon. Totusi, oricui i se poate intampla ca o problema de amploare sa intervina si sa nu poata merge la salon. Pentru anularea unei programari foloseste link-ul primit pe telefonul tau. Atunci cand te programezi si te razgandesti, o alta persoana pierdut odata cu tine o programare. Evita ca acest lucru sa se intample! Nimeni nu este absurd si toata lumea poate intelege.

Ultimul sfat si situatia in care te poti afla daca te razgandesti poate fi evitata urmand cele scrise mai sus. Fiecare client are nevoie de cateva sfaturi utile pentru programarile la salon prin Stailer. Acestea pot fi aplicate si la saloanele la care mergi deja, iar daca este unul nou, nu uita sa iei in considerare cele redactate mai sus!

Leave a Reply