Transport local si international pentru coletele tale

Cei din Bacau se pot bucura acum de o experienta foarte placuta, privind livrarea coletelor. Zoom Curier a pus bazele serviciului de curierat local, unde pachetele ajung la destinatie in mai putin de doua ore. Totul poate fi efectuat atat instant, cat si programat. Beneficiezi de serviciul de curierat local livrare rapida pentru orice pachet, fie el un plic sau un produs mai mare. Daca iti doresti sa ai parte de transport local si international pentru coletele tale, descarca aplicatia sau intra pe site!

In cazul in care vrei sa optezi pentru transportul local, ai cateva avantaje la dispozitia ta. In primul rand este vorba despre livrarea rapida la cerere. Aceasta paite fi atat programata, cat si instant.

De exemplu, daca azi dimineata ai aflat ca trebuie sa trimiti un document care trebuie sa ajunga in timpul programului de lucru si nu poti ajunge la destinatie, poti solicita serviciul de curierat rapid. In mai putin de doua ore destinatarul va primi coletul respectiv.

La Zoom Curier ai parte de tracking colet in timp real. Poti urmari transportul de la momentul in care este ridicat de curier, pana la momentul livrarii. Acest lucru se aplica in orice caz, oricare ar fi pachetul pe care il vei primi. Aplicatia prin care urmaresti coletele si plasezi comenzile este una usor de folosit si potrivita pentru orice utilizator.

Transport local si international pentru coletele tale!

Pe langa faptul ca poti solicita transportul local in Bacau pentru orice tip de colet, ai parte si de transport international. Zoom Curier ofera servicii de curierat in Anglia sau in Romania pentru coletele tale. Poti trimite oricand un colet de orice dimensiune atat din Romania in Anglia, cat si retur.

Preturile pentru astfel de servicii sunt afisate pe site, iar in cazul in care ai nevoie de alte informatii suplimentare poti solicita suportul telefonic. Transportul pachetului se face in cele mai bune conditii, ajungand in scurt timp la destinatie. O echipa cu experienta te intampina pentru a trimite celor dragi lucrurile de care au nevoie!

Firma ofera servicii atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Atat in ceea ce priveste curieratul local, cat si cel international, Zoom Curier genereaza solutii pentru companii si pentru persoanele fizice.

Valorile serviciilor – la cele mai inalte standarde

Satisfactia clientilor este pusa pe primul plan la aceasta firma de curierat. Te bucuri de o livrare rapida, de cele mai mici preturi, de siguranta si flexibilitate. Fiecare client, din orice mediu ar proveni, este tratat cu profesionalism si i se ofera toate solutiile pentru transportul dorit.

Tot la Zoom Curier poti beneficia si de serviciul de mutari. Daca vrei sa te muti din Romania in Anglia sau din Anglia in Romania, discuta cu specialistii si pune la punct toate detaliile! Intreaga gospodarie poate veni odata cu tine atunci cand te muti intr-o alta tara. Pentru acest lucru este necesara stabilirea unor detalii, care va fi efectuata impreuna cu un reprezentant.

Leave a Reply