Un apartament intr-un oras infloritor

Din pacate, in tara noastra majoritatea oraselor sunt slab dezvoltate din toate punctele de vedere. Datorita distrugerii fabricilor ce candva existau in unele orase, acestea au devenit slabe din punct de vedere al ocuparii fortei de munca si nu in ultimul rand, din punct de vedere economic.

Cresterea somajului a devenit tot mai mare odata cu trecerea anilor, iar unele dintre orasele candva infloritoare au ajuns sa fie niste epave pentru tot mai multi oameni care traiesc in acestea.

Industrii precum mineritul, metalurgia si cea a maselor plastice, care candva situau Romania printre tarile fruntase ale Europei, acum aproape ca au disparut de tot, si asta datorita nepasarii celor care ne conduc.

Odata cu decaderea acestor orase din punct de vedere economic, au scazut si preturile locuintelor aflate in ele.

Si asta s-a intamplat datorita cererii tot mai mici, caci nimeni nu doreste sa locuiasca intr-un oras unde nu isi poate gasi de munca, pentru ca daca nu ai un venit nu ai cum sa te intretii, cu atat mai mult daca ai si o familie in spate de care trebuie sa ai grija.

Insa, mai sunt si orase infloritoare in tara noastra, care inca mai supravietuiesc vremurilor grele de acum. Chiar daca nu sunt multe, ele exista, si daca le avem, macar sa ne mandrim cu ele. Printre aceste orase in care inca iti mai poti gasi un loc de munca se numara Bucurestiul, Iasiul, Timisoara si Constanta.

Ele, din pacate, reprezinta cam singurele oportunitati de incepere a unei noi vieti, cat de cat decente, in Romania. Si cand spun decente ma refer ca intr-unul dintre aceste orase poti lucra macar pe un salariu minim, care poate asigura cheltuielile si hrana de zi cu zi, a ta si a familiei tale.

Dar, daca alegi sa lucrezi intr-un asemenea oras trebuie sa ai in vedere ca apartamentele au chirii mai mari si cheltuielile de intretinere sunt mai mari.

Poti gasi apartamente in regim hotelier Bucuresti pentru cazare rapida si de scurta durata.

Bineinteles ca daca obtii un loc de munca stabil si platit decent intr-unul dintre aceste orase, atunci poti apela la ajutorul bancilor pentru a obtine un imprumut, de care te poti folosi pentru a-ti achizitiona un apartament. Spre exemplu, in Bucuresti, exista apartamente nou construite, care sunt foarte usor de gasit.

Pentru asta se poate apela la ajutorul internetului, loc in care cu o simpla cautare se pot gasi. Dupa efectuarea acestui pas trebuie sa aveti in vedere rezultatele aparute in urma cautarii si sa selectati dintre ele ceea ce credeti ca va intereseaza.

Deoarece nu prea se mai cumpara apartamente in ziua de azi, puteti gasi un apartament nou la un pret foarte bun, chiar sub pretul pietei, insa pentru asta trebuie sa cautati foarte bine, cu rabdare.

Leave a Reply