Unghiile sunt oglinda feminitatii! Afla de unde iti poti sa iti iei geluri speciale pentru unghiile tale

O femeie ingrijita va fi mereu respectata, va reprezenta un model in societate sau chiar o sursa de inspiratie pentru alte femei. Daca nu ai cele mai perfecte unghii, daca nu reusesti sa le mentii la lungimea dorita, atunci poti apela la geluri UV by Nolia Shop.

Cu geluri UV by Nolia Shop vei avea mereu o manichiura perfecta. Nu te vei mai confrunta cu unghii rupte mai ales inaintea unui eveniment important din viata ta. Cu Nolia poti apela la o tehnologie care te ajuta mereu sa ai  manichiura mult dorita.

Unghiile sunt oglinda feminitatii!

Avand in vedere ca mainile si unghiile sunt mereu la vedere, acestea trebuie sa fie impecabile. Nolia are o gama larga de geluri UV de unde poti alege sa te bucuri de un rasfat minunat:

  • gelurile de constructie;
  • gelurile color High-Cover;
  • gelurile pentru Design;
  • gelurile Polygel pot fi una dintre opțiunile tale atunci cand ramai fara idei.

Calitatea superioara si preturile accesibile pentru fiecare buzunar merg mana in mana la Nolia

Sa nu uitam ca mainile ingrijite si unghiile frumoase sunt cartea de vizita a unei femei. Cate dintre noi nu a trecut macar o data prin experienta mai putin placuta de a-si ascunde unghiile in public? Fie din lipsa de timp, de bani sau pur si simplu am uitat ca inainte sa iesim din casa  sa ne verificam manichiura.

Insa, exact acest detaliu ne poate devaloriza fix in momentul nepotrivit. Totodata, o femeie care isi aloca timp pentru ingrijirea personala, prinde valoare inclusiv in fata unui barbat. Inca din Antichitate, femeile erau preocupate de aspectul unghiilor si de obicei le vopseau cu henna.

In vremurile de acum, exista o varietate de tehnici potrivite femeilor, dar si unghiilor. De la forma stiletto, de la patrat la oval, unghiile pot fi lungi sau scurte vopsite cu diverse culori si aplicatii. Cu geluri UV by Nolia Shop iti poti reimprospata oricand doresti manichiura.

De ce Nolia? Pentru ca ti se potriveste, pentru ca iti place calitatea, frumusetea si aspectul ingrijit.

Prin accentul pus pe gasirea celor mai potrivite produse  de manichiura profesionala, pe dezvoltarea de unelte de instruire si pe apropierea fata de comunitate, Nolia ofera un parteneriat absolut special: făcut de manichiuriste, pentru manichiuriste. Totul pentru ca la finalul zilei reacția celor care aleg produsele noastre să fie de fiecare dată aceeași: “Folosesc Nolia pentru ca mi se potrivește cel mai bine”.

Contact:

orders@noliashop.com

Tel.004 0753 504 472 Sediu Central

Leave a Reply